Ситуації і пригоди (cтор. 3142)

Фото для новини

13:24 4 листопада 2014 р.

У жовтні на Львівщині правоохоронцям добровільно здали 283 одиниці вогнепальної зброї

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, громадяни принесли його співробітникам 81 одиницю зброї армійських зразків, 28 – мисливської нарізної зброї, 174 – мисливської гладкоствольної, 111 газових пістолетів і револьверів, 11 пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, а також боєприпаси до вогнепальної зброї різних калібрів.

Ситуації

Фото для новини

11:22 4 листопада 2014 р.

До Львівської міськради звернулися щодо соціальних компенсацій 1254 учасники АТО й члени їх сімей

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема 1167 сімей звернулися щодо звільнення учасників антитерористичної операції, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Ситуації

Фото для новини

10:42 4 листопада 2014 р.

У Львові з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть необхідне воїнам на передовій

Волонтери зі спільноти «Допоможи фронту» повідомляють, що у вівторок на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян національну символіку, ліхтарики, батарейки, свічки, шапки, светри, шарфики, термобілизну, футболки, спальники й каремати для фронтовиків.

Ситуації

Фото для новини

21:00 3 листопада 2014 р.

На 31-му блокпосту потребує негайного підкріплення підрозділ 24-ї механізованої бригади з Львівщини

Представник НГУ заявив у понеділок сайту «Іnformator.lg.ua», що бійці на 31-му можуть не вистояти цю ніч без підкріплення, а журналіст Роман Бочкала повідомив: «Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих КрАЗ. Залишилася тільки 24-та бригада».

Ситуації

Фото для новини

18:50 3 листопада 2014 р.

У Пустомитівському районі загинула пішохід-львів’янка, в Буську – його 71-річний житель

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, водії автобуса й легковика таранили людей, відповідно, на перехресті й нерегульованому пішохідному переході.

Ситуації

Фото для новини

15:28 3 листопада 2014 р.

Від львів’ян очікують порад щодо оптимізації транспортних потоків у місті

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Львівавтодор» проводить опитування, результати якого допоможуть оптимізувати транспортні потоки у місті та покращити роботу громадського транспорту.

Ситуації

Фото для новини

13:22 3 листопада 2014 р.

Волотери доставили допомогу львів’ян військовослужбовцям Протиповітряної оборони

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок: «Ми відправили бушлати, зимову форму, шапки, теплі речі, білизну, шкарпетки, продукти, солодощі й багато іншого».

Ситуації

Фото для новини

11:45 3 листопада 2014 р.

Відучора рух транспорту на одній із ділянок автодороги Львів-Тернопіль здійснюється однією смугою

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, у зв’язку з ремонтом автодороги на об’їзній Золочева, рух транспорту на цій ділянці здійснюється однією смугою.

Ситуації

Фото для новини

11:20 3 листопада 2014 р.

4 листопада «Львівтеплоенерго» призупинить подачу опалення – у зв’язку з потеплінням

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, через підвищення температури зовнішнього повітря відзавтра подачу опалення буде призупинено.

Ситуації

Фото для новини

10:52 3 листопада 2014 р.

У Львові й Сокалі отруїлися чадним газом шестеро людей, серед них – двоє дітей

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, дорослих жителів вулиці Айвазовського, 22/97 доставлено до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні, а дитину – до реанімаційного відділення обласної дитячої клінічної лікарні.

Ситуації

Фото для новини

10:28 3 листопада 2014 р.

У Львові пожежникам вдалося врятувати власника житла, а в Сокалі не встигли

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, його співробітники ліквідували займання в триповерховому будинку на вулиці Декарта.

Ситуації

Фото для новини

10:10 3 листопада 2014 р.

На Львівщині загинули внаслідок ДТП пішохід і водій

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, у Буську й на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Розвадів Миколаївського району сталися дорожньо-транспортні пригоди.

Ситуації