Ситуації і пригоди (cтор. 3141)

Фото для новини

16:15 5 листопада 2014 р.

Львів’ян просять не призводити до пожеж спалюванням сухої трави й листя

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 жовтня горіння сухої трави призвело до пожежі на вулиці Стуса, 2 листопада – на Стрийській, 4-го – на Івана Франка.

Ситуації

Фото для новини

15:18 5 листопада 2014 р.

Львівський апеляційний адмінсуд повернув армії будівлі й споруди на Яворівському полігоні

Як повідомила в середу прес-служба Генпрокуратури, своїм рішенням суд визнав протиправним і скасував рішення Івано-Франківської селищної ради щодо оформлення за мисливсько-рибальським товариством права власності на будівлі та споруди Міноборони, розташовані на території Міжнародного центру миротворчості й безпеки.

Ситуації

Фото для новини

13:18 5 листопада 2014 р.

У Львові змінив систему обслуговування Центр надання адміністративних послуг

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж двох тижнів у Центрі надання адмінпослуг Львова відбуватимуться навчання адміністраторів, які працюють у територіальних підрозділах ЦНАП у кожному районі міста.

Ситуації

Фото для новини

13:04 5 листопада 2014 р.

Продавці на ринку в Сколе платять 600 тисяч грн, у бюджет потрапляє лише 35-40 тисяч, – мер

Частина земельної ділянки, яка виокремлена у місті Сколе під торгівлю, і куди пропонують перейти продавцям з міського стадіону, належить батькові міського голови Сколе Володимира Москаля.

Ситуації

Фото для новини

12:36 5 листопада 2014 р.

У Львові тепло постачають лише трьом бюджетним установам (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відповідно до розпорядження №381 «Про призупинення подачі теплоносія для опалення», призупинено подачу теплоносія до усіх споживачів підприємства. Таке рішення прийнято, зважаючи на зростання температури повітря, з метою економії енергоносіїв.

Ситуації

Фото для новини

12:27 5 листопада 2014 р.

«Правосекторівця» Віталія Сергатюка побила міліція в Сколе (відео)

Заступник керівника «Правого сектора» Львівщини Віталій Сергатюк отримав тумаки в спину від невідомого підполковника міліції в Сколе. А його товаришів по «Правому сектору» в райвідділку міліції били по нирках.

Ситуації

Фото для новини

10:58 5 листопада 2014 р.

Чадним газом отруїлися ще двоє львів’ян і стільки ж жителів Пустомитівщини

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, департамент з питань цивільного захисту ЛОДА закликає мешканців області дотримуватися правил експлуатації побутових газових приладів.

Ситуації

Фото для новини

09:40 5 листопада 2014 р.

У Львові триває опитування городян про транспортні проблеми міста

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за результатами дослідження громадської думки буде встановлена різноманітна кількість показників, на основі яких оновлюватиметься транспортна модель міста у програмному середовищі VISUM.

Ситуації

Фото для новини

19:40 4 листопада 2014 р.

Львівська обласна рада вимагає від Президента повернути з-за кордону українських миротворців

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОР, рішенням її сесії депутати звернулись до Президента та Верховної Ради щодо необхідності негайного відкликання українських миротворців, які беруть участь у міжнародних операціях, для залучення їх до проведення антитерористичної операції на сході України.

Ситуації

Фото для новини

17:46 4 листопада 2014 р.

У Львівському обласному управлінні Державної фіскальної служби вибухівки не знайшли

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, інформація про замінування будівлі обласного управління ДФС не підтвердилася.

Ситуації

Фото для новини

15:54 4 листопада 2014 р.

У Львові шукають вибухівку в будівлі обласного управління Державної фіскальної служби

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до громадської приймальні ГУДФС зателефонував невідомий чоловік і сказав: «Вас – заміновано».

Ситуації