Ситуації і пригоди (cтор. 3136)

Фото для новини

13:13 13 листопада 2014 р.

На Львівщині ліквідовують пожежі торфу (відео)

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в четвер, що впродовж доби вогнеборці чотири рази виїжджали на ліквідацію пожеж торфу у населених пунктах Сокальського району.

Ситуації

Фото для новини

09:25 13 листопада 2014 р.

Сьогодні у Львові відновлять подачу опалення

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «Відповідно до розпорядження міського голови Львова, зважаючи на зниження температури повітря, сьогодні, 13 листопада, відновлюють подачу опалення».

Ситуації

Фото для новини

21:10 12 листопада 2014 р.

ДАІ просить водіїв звертати увагу на зміни дорожнього руху на проспекті Червоної Калини у Львові

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в середу: «З 12 листопада до 14 листопада проїзд усіх транспортних засобів, що рухаються по проспекту Червоної Калини у напрямку до центру міста, буде можливий лише з правим поворотом на шляхопроводі з подальшим виїздом на вулицю Хуторівку та вулицю Стрийську. Подальший рух по шляхопроводу буде неможливим».

Ситуації

Фото для новини

18:50 12 листопада 2014 р.

У Львові загинула від отруєння чадним газом 18-річна дівчина

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 12 листопада, о 15.32 на вулиці Тракт Глинянський у квартирі попередньо отруїлась чадним газом дівчина 1996 року народження».

Ситуації

Фото для новини

17:58 12 листопада 2014 р.

15 листопада у Львові – загальноміська толока

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, прибирання охопить у суботу все місто – від парків та скверів до прибудинкових територій та інших ділянок.

Ситуації

Фото для новини

17:50 12 листопада 2014 р.

У Львові за щомісячною допомогою звернулися 945 сімей переселенців зі сходу України

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, до її відділів управління соціального захисту звернулось вже 945 сімей, переміщених із тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

16:37 12 листопада 2014 р.

Бійці 24-ї Залізної бригади з Львівщини перетворили старий дитсадок на передовій у «санаторій» (відео)

Військові 24-ї окремої Залізної механізованої бригади імені Данила Галицького з Львівщини облаштували в напівзруйнованому приміщенні лазню й душову , поставили «буржуйки», обзавелися телевізором.

Ситуації

Фото для новини

15:48 12 листопада 2014 р.

«Львівтеплоенерго» вже відновлює подачу опалення школам, дитячим садочкам і лікарням

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ЛМКП «Львівтеплоенерго» відреагувало на листи-звернення шкіл, лікарень і садочків про відновлення подачі їм опалення.

Ситуації

Фото для новини

14:48 12 листопада 2014 р.

«Батальйон» львів’янок шиє в церкві святого Климентія фронтовикам теплі речі й плете маскувальні сітки

У каплиці позаду храму на вулиці Генерала Чупринки щодня збираються з десяток волонтерів – приходять у вільний час, хтось до роботи, чи під час обіду, є й пенсіонери та матері з дітьми.

Ситуації

Фото для новини

12:48 12 листопада 2014 р.

Волонтери доставили львівським десантникам пічки та багато іншого від небайдужих земляків

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу, що бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади передали також печиво, каву, цукор, овочі, соління, теплі светри, термобілизну, бушлати, ліки від застуди, мед, шкарпетки, сигарети, термоси й багото іншого.

Ситуації

Фото для новини

11:42 12 листопада 2014 р.

«Львівтеплоенерго» планує відновити завтра подачу опалення всім своїм споживачам

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з похолоданням, яке прогнозують синоптики, з четверга, 13 листопада, заплановано відновлювати подачу опалення усім споживачам.

Ситуації