Ситуації і пригоди (cтор. 3126)

Фото для новини

09:50 3 грудня 2014 р.

На Львівщини загинули під час пожеж дві жінки

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 грудня спалахнув дерев’яний будинок у селі Великосілля Старосамбірського району, а сьогодні вночі – одна з квартир на вулиці Липова Алея у Львові.

Ситуації

Фото для новини

18:10 2 грудня 2014 р.

У Львові розпочали акцію «Подаруй тепло» – інформують про збір теплих речей воїнам на передовій

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, фахівці зі соціальної роботи роздаватимуть буклети «День без добра – марний день», якими інформуватимуть мешканців про благодійний збір теплих шкарпеток, рукавиць та шапок для бійців, котрі несуть військову службу у зоні антитерористичної операції на Сході України.

Ситуації

Фото для новини

12:23 2 грудня 2014 р.

6 грудня у Львові зберуть на екстремальному квесті кошти на підтримку батальйону «Айдар»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу МО «Граніт» організовує екстремальний квест до Дня Армії, зібрані кошти підуть на підтримку «Айдару».

Ситуації

Фото для новини

12:09 2 грудня 2014 р.

На Львівщині вчора загинули під час пожеж двоє людей

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації займання в квартирі в житловому будинку в селі Зимна Вода в Пустомитівському районі рятувальники натрапили у ній на тіло її власника.

Ситуації

Фото для новини

12:00 2 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» запровадило графіки аварійних вимкнень

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Львівобленерго» отримало розпорядження Державного підприємства НЕК «Укренерго» про запровадження «графіків обмежень потужності та енергії в повному обсязі».

Ситуації

Фото для новини

10:50 2 грудня 2014 р.

На Львівщині людина задихнулася під час пожежі токсичними продуктами горіння

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації займання в квартирі в житловому будинку в Золочеві рятувальники виявили на місці події тіло її власника.

Ситуації

Фото для новини

09:54 2 грудня 2014 р.

У відділах управління соцзахисту Львівської міськради обліковано 2,7 тисячі переміщених з Донбасу

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, відділи управління соціального захисту ЛМР вже облікували 2,7 тисячі осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

23:25 1 грудня 2014 р.

Волонтери передали зібране львів’янами військовослужбовцям 128-ї гірсько-піхотної бригади

Як повідомив активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, воїнам-закарпатцям доставили продукти, теплі речі й багато іншого.

Ситуації