Відстежити рух громадського транспорту у Львові можна на «iOS»-пристрої

10:28 15 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Завдяки додатку «Lviv Transport Tracker» користувачі бачать реальний час очікування прибуття на зупинку потрібного транспорту.

«Відтепер мешканці та гості міста можуть стежити за громадським транспортом зі своїх «iOS»-пристроїв – із додатком «Lviv Transport Tracker», – повідомили сьогодні, 15 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Додаток запустили за сприяння Львівської міської ради. Волонтер-розробник – Денис Мельошин. Завдяки «Lviv Transport Tracker» користувачі бачать реальний час очікування прибуття на зупинку потрібного транспорту.

Власники смартфонів можуть переглядати повний перелік зупинок будь-якого маршруту, шукати зручні місця пересадки на інший транспорт. Найважливіші маршрути можна додавати до «Обраних» і, таким чином, мати швидкий доступ до потрібної інформації. 

Додаток «Lviv Transport Tracker» для «iOS» містить інформацію про всі види громадського транспорту міста Львова – автобуси, тролейбуси, трамваї, а також про 979 зупинок і 82 маршрути. Ця інформація доступна користувачам навіть без інтернету. 

Додаток зручний як українцям, так і іноземцям, адже працює українською, англійською та російською мовами. Кожен охочий може безкоштовно завантажити його з «AppStore».

«Lviv Transport Tracker для iOS став логічним продовженням подібного проекту для Android, який у лютому цього року реалізував Кирило Пісковець, – повідомив начальник управління ІТ Львівської міської ради Тимофій Александронець. – Обидва проекти створені на волонтерських засадах. Кошти бюджету Львова на проекти не витрачалися».

Завантажити додаток можна за посиланням https://itunes.apple.com/ua/app/lvivtransporttracker/id1094179060?mt=8. Повний гід додатком – у вкладеннях».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів