Ситуації і пригоди (cтор. 3125)

Фото для новини

14:24 4 грудня 2014 р.

Львів’янам розсилатимуться з понеділка запрошення на навчання зі самооборони міста

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, наступного тижня стартує друга серія проведення заходів з мобілізаційної і оборонної підготовки в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста.

Ситуації

Фото для новини

14:00 4 грудня 2014 р.

На Львівщини загинув 32-річний пішохід

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, за попередніми даними, керманич автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» збив на пішохідному переході 32-річного мешканця Жидачівського району.

Ситуації

Фото для новини

13:05 4 грудня 2014 р.

90% дзвінків львів’ян на «гарячу лінію» міста стосувалися з’ясування причин вимкнення струму

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову», з 1 грудня на «гарячу лінію» міста надійшло близько 6 тисячі дзвінків від мешканців, практично 90% з яких стосувалися з’ясування причин вимкнення струму.

Ситуації

Фото для новини

12:12 4 грудня 2014 р.

У будівлі Львівської обласної прокуратури також шукають вибухівку

Як повідомила в четвер керівник відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська, отримано дзвінок від невідомого чоловіка, який заявив: «Генеральну прокуратуру Львова заміновано».

Ситуації

Фото для новини

11:32 4 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» попередило про те, на яких вулицях відключатиме струм

Як повідомили в четвер у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», «графіками аварійних вимкнень охоплені вулиці міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Стрийська, Франка, Панаса Мирного, Княгині Ольги, Володимира Великого, Кульпарківська, Любінська, Патона, Ряшівська, Каховська, Городоцька та прилеглі до них, а також частково м. Винники».

Ситуації

Фото для новини

22:26 3 грудня 2014 р.

У «Львівобленерго» заявили, що не можуть попереджати споживачів про відімкнення струму

Технічний директор ПАТ «Львівобленерго» Володимир Романишин повідомив у середу на прес-конференції: «Часто на виконання розпорядження «Укренерго» маємо 10 хвилин».

Ситуації

Фото для новини

18:40 3 грудня 2014 р.

Доступ до Держреєстру нерухомості вигідний маклерам. Олігархи цієї інформації не бояться

Кожна особа зможе, сидячи в себе вдома на дивані, маючи комп’ютер та інтернет, зайти в систему і подивитися, кому належить те чи інше майно. Але – років через десять.

Ситуації

Фото для новини

17:22 3 грудня 2014 р.

Волонтери доставили воїнам львівських 80-ї та 24-ї бригад на сході України «УАЗ» і теплі речі

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Богдан Масляк повідомив у середу, що військовим у Костянтинівці й Марківці передали флісові куртки, зимові берці й рукавиці, тактичні ремені, білі кікмори й маскувальні пончо, теплі бафи й шкарпетки, індивідуальні передачі та багато інших корисних речей.

Ситуації

Фото для новини

14:28 3 грудня 2014 р.

У Львові представили нового начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України очолив генерал-майор Валерій Гресько.

Ситуації

Фото для новини

11:51 3 грудня 2014 р.

Допомогу з обласного бюджету Львівщини отримали 100 сімей полеглих учасників АТО, – ЛОР (оновлено)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облради, станом на 1 грудня цього року одноразову адресну допомогу з обласного бюджету в розмірі 120,5 тисяч грн отримали 100 сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

Ситуації

Фото для новини

10:28 3 грудня 2014 р.

Донеччани ділилися своїм харчем із бійцями спецбатальйону міліції Львівщини

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, кожен із 200 бійців спеціального батальйону міліції Львівщини готовий знову йти у бій проти загарбників, щоб відстояти незалежність і цілісність України.

Ситуації