174 військових авіаторів зі Львівщини нагородили медалями ООН

11:22 16 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Спецпредставник генсека ООН Фарід Заріф наголосив на вагомому внеску українських миротворців у справу підтримки миру у Ліберії.

«15 квітня у базовому таборі 56-го окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії відбувся «Парад медалей», – повідомили в суботу в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли подробиці:

«Привітати українських військових на свято завітав спеціальний представник генерального секретаря ООН у Республіці Ліберія Фарід Заріф. Також серед почесних гостей були командувач силами місії генерал майор Саліху Завай Уба, заступник командувача бригадний генерал Дірк Фауст, командири національних контингентів.

Захід розпочався з шикування українського підрозділу, виносу прапору ООН і національного українського стягу, виконання військовослужбовцями гімну ООН та Державного гімну України. Командир 56-го окремого вертолітного загону льотчик першого класу полковник Павло Комишев привітав підлеглих зі святом та подякував їм за сумлінне виконання обов’язків: «Від імені всього особового складу Українського контингенту хочу запевнити, що військовослужбовці Збройних Сил України завжди будуть взірцем виконання службових обов’язків, своїми діями будуть підтримувати високий міжнародний авторитет Організації Об’єднаних Націй, з честю та гідністю нести почесне звання воїна-миротворця».

У своєму вітальному слові спеціальний представник генерального секретаря ООН у Республіці Ліберія містер Фарід Заріф наголосив на вагомому внеску українських миротворців у справу підтримки миру у Ліберії: «Українці мають величезний досвід миротворчих операцій. Особисто я дуже задоволений з того, що маю можливість працювати разом з Вами. 56-й окремий вертолітний загін завжди ставився з відповідальністю до виконання свого обов’язку і з честю та гідністю виконував свій обов’язок».

Під час урочистої церемонії 174 військовослужбовці українського національного контингенту були нагороджені медалями Організації Об’єднаних Націй «За службу миру».

Як інформував «ЩЛ», 21 березня 1915 року в прес-службі міністерства оборони України повідомили: «На Львівщині завершилося бойове злагодження чергової ротації 56-го окремого вертолітного загону місії ООН у Ліберії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів