Ситуації і пригоди (cтор. 3120)

Фото для новини

17:50 11 грудня 2014 р.

Облдержадміністрація доручила «Львівобленерго» вказувати дати й час відключень струму

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, за її дорученням, «Львівобленерго» розробило максимально допустимі розміри споживання електричної енергії в розрізі територій, в тому числі щодо суб'єктів господарювання та подало на затвердження районам області.

Ситуації

Фото для новини

16:05 11 грудня 2014 р.

«Наші Брюховичі» й Народна Самооборона Львівщини розпочали акцію «Привітай солдата зі святами»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР. МГО «Наші Брюховичі» спільно з Народною Самообороною Львівщини проводить захід «Привітай Солдата зі святами...». Листи збирають до 12 грудня.

Ситуації

Фото для новини

15:28 11 грудня 2014 р.

Під нову хвилю мобілізації потраплять танкісти, артилеристи та оператори ПЗРК, – Генштаб

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Размазнін, пояснив у четвер: «Ми будемо, мабуть, проводити чергову часткову мобілізацію, якщо буде рішення керівництва нашої держави, це не рішення військових».

Ситуації

Фото для новини

14:05 11 грудня 2014 р.

1494 львів’ян з інвалідністю отримають грошову допомогу від міста

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління соцзахисту виплатить одноразову матеріальну допомогу львів’янам з інвалідністю І та ІІ груп, які не мають права на пенсію в органах Пенсійного фонду, та львів’янам з інвалідністю ІІ групи з дитинства.

Ситуації

Фото для новини

13:55 11 грудня 2014 р.

У Львові за соціальними гарантіями вже звернулися 1514 сімей учасників бойових дій

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в рамках затвердженої 31 липня нею Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, до управління соціального захисту ЛМР вже звернулися за отриманням соціальних гарантій 1514 сімей.

Ситуації

Фото для новини

12:25 11 грудня 2014 р.

Завтра ввечері водіїв просять не паркувати автомобілі на вулицях Князя Романа та Івана Франка у Львові

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра, 12 грудня, з 20:00 у зв’язку з перевезенням новорічної ялинки до центру міста, водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць Івана Франка та Князя Романа.

Ситуації

Фото для новини

11:11 11 грудня 2014 р.

Вимкнення струму обговорять на засіданні президії Львівської обласної ради 15 грудня

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОР, у понеділок, 15 грудня, відбудеться розширене засідання президії Львівської обласної ради, в рамках якого розглянуть питання стосовно вимкнення електроенергії споживачам.

Ситуації

Фото для новини

22:10 10 грудня 2014 р.

Дрогобицькі рятувальники передали львівським десантникам теплі речі й продукти харчування

Як повідомили в середу в Державній службі України з надзвичайних ситуацій, співробітники 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС зібрали й доставили бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади гуманітарну допомогу.

Ситуації