Ситуації і пригоди (cтор. 3100)

Фото для новини

21:10 13 січня 2015 р.

Волонтери передали бійцям на передовій допомогу, зібрану в Італії, Львові й Харкові

Як повідомив організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, захисникам Вітчизни доставили каліматорні приціли, прилади нічного бачення, зимову форму, берці та багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

19:52 13 січня 2015 р.

На Львівщині пожежники врятували літню жінку

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Дрогобицькому району рятувальники винесли з осередку пожежі на вулицю потерпілу й передали медикам для надання подальшої допомоги.

Ситуації

Фото для новини

19:32 13 січня 2015 р.

Під час нової хвилі мобілізації призиватимуть до армії жінок і вилучатимуть техніку з підприємств (відео)

Перший заступник начальника Головного управління збройного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних Сил України Володимир Талалай анонсував у вівторок, що мобілізація зачепить військовозобов’язаних жінок віком від 25 до 50 років.

Ситуації

Фото для новини

18:30 13 січня 2015 р.

На Львівщині попрощалися з полеглим національним гвардійцем і десятником Самооборони Майдану (відео)

У Сокальському районі Львівщини попрощалися сьогодні, 13 січня, з бійцем Національної гвардії України – 37-річним Романом Лагно, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції.

Ситуації

Фото для новини

11:35 13 січня 2015 р.

ЛОДА запевняє: «До Водохреща на Львівщині ліквідують гостроаварійні ями»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, «служба автомобільних доріг у Львівській області забезпечить проїзність найгірших ділянок магістральних доріг області до 19 січня».

Ситуації

Фото для новини

18:10 12 січня 2015 р.

Завершилося відрядження зведеного загону правоохоронців Львівщини до Маріуполя на Донеччині

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, його бійці, які відзначилися найбільше, отримали корисні пам'ятні подарунки – годинники, спеціально призначені для використання в екстремальних умовах.

Ситуації

Фото для новини

17:10 12 січня 2015 р.

Львівські рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальники ліквідовують наслідки негоди, яка упродовж 10-11 січня завдала чималих матеріальних збитків.

Ситуації

Фото для новини

16:20 12 січня 2015 р.

Зі зони бойових дій повернулися у відпустку прикордонники Львівського загону

Як повідомили в понеділок у прес-службі ДПСУ, «сьогодні, 12 січня, керівники Львівського прикордонного загону, близькі та рідні зустрічали на головному залізничному вокзалі міста Львова військовослужбовців, які виконували завдання у складі оперативно-бойової прикордонної комендатури у зоні АТО».

Ситуації