Ситуації і пригоди (cтор. 3098)

Фото для новини

17:58 16 січня 2015 р.

Курсанти Львівської Академії Сухопутних військ відточують польову виучку

У прес-службі міністерства оборони України повідомили в п’ятницю: «Майбутні офіцери-піхотинці, танкісти, інженери, артилеристи та вихованці інших спеціальностей Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного відточують вміння зі стрільби, водіння бойових машин, управління діями підрозділів та інших профільних дисциплін у рамках зимової фази польової виучки».

Ситуації

Фото для новини

17:52 16 січня 2015 р.

Сапери з Львівщини повернулися з війни на відпочинок без втрат і поранень

Сьогодні зі зони АТО на ротацію та відпочинок без втрат і поранень повернулася група саперів із Самбірської військової частини на чолі з підполковником Анатолієм Загурським.

Ситуації

Фото для новини

12:35 16 січня 2015 р.

У Львівській міськраді запевняють, що соціальні допомоги мешканцям за січень будуть виплачені

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління соціального захисту ЛМР Львівської міської ради інформує мешканців міста: «Працівники відділів управління соціального захисту здійснюють нарахування сум державних соціальних допомог львів’янам у повному обсязі, які виплачують за рахунок коштів державного бюджету».

Ситуації

Фото для новини

11:55 16 січня 2015 р.

Рятувальники ліквідували пожежу в крамниці на вулиці Дністровській у Львові

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, сьогодні, 16 січня, о 02:40 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в магазині на вулиці Дністровській у Львові.

Ситуації

Фото для новини

10:58 16 січня 2015 р.

На Львівщині загинули внаслідок пожежі двоє людей

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, рятувальники натрапили під час гасіння пожежі в приватному дерев'яному одноповерховому житловому будинку в селі Туринка в Жовківському районі на тіла його власника та його співмешканки.

Ситуації

Фото для новини

10:48 16 січня 2015 р.

На Львівщині випала з балкону на восьмому поверсі й загинула 71-річна жінка

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Новояворівську впала на дах піцерії й загинула на місці події жінка 1943 року народження.

Ситуації

Фото для новини

10:21 16 січня 2015 р.

У Львові – 58 майданчиків для вигулювання собак (перелік)

Як нагадали в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР у парках та на дитячих майданчиках Львова вигулювати собак категорично заборонено – для цього на території міста діє 58 спеціальних майданчиків.

Ситуації

Фото для новини

09:26 16 січня 2015 р.

Львівщина отримала з держбюджету 209,9 мільйона гривень на виплату державних допомог

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, Львівщина отримала 209,9 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів.

Ситуації

Фото для новини

13:50 15 січня 2015 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців наїзду велосипедиста на пішохода у Львові

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, учора невідомий велосипедист наїхав на вулиці Шолом-Алейхема на 38-річного чоловіка й залишив місце ДТП.

Ситуації

Фото для новини

12:12 15 січня 2015 р.

Верховна Рада затвердила указ Президента України про часткову мобілізацію (+відео)

За ухвалення закон про затвердження президентського указу «Про часткову мобілізацію» проголосували в четвер 268 народних депутатів із 316 зареєстрованих у сесійній залі.

Ситуації

Фото для новини

11:24 15 січня 2015 р.

У Львові зі 17.00 до 19.00 традиційно збиратимуть допомогу воїнам біля пам’ятника королю Данилу

Волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» повідомили вчора пізно ввечері, що сьогодні з 17.00 до 19.00 вони традиційно збиратимуть біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій допомогу воїнам.

Ситуації