Ситуації і пригоди (cтор. 3078)

Фото для новини

12:32 4 лютого 2015 р.

У Львові ліквідували займання у вантажівці

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, на вулиці Стрийській знищено вогнем кабіну автомобіля «Renault Magnum» і пошкоджено його причіп

Ситуації

Фото для новини

10:05 4 лютого 2015 р.

Сьогодні у Львові увімкнуть електричні сирени – перевірятимуть готовність засобів оповіщення

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 4 лютого, в період з 14.40 до 15.00, з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації».

Ситуації

Фото для новини

09:00 4 лютого 2015 р.

Сьогодні до 17.00 без електроенергії – 21 вулиця Львова, п’ять – Брюховичів, вісім – у Винниках

Сьогодні без електроенергії – мешканці Львова на вулицях Тракті Глинянському, Травистій, Гнатевича, Новознесенській, Шаткевича, Металістів, Кубійовича, Вишиваного, Чорноморській, Насипній, Сніжній, Вічевій, Гамалії, Метлинській, Милятинській, Скнилівській, Землеробній та Садівничій. Частково без світла лишаться вулиці Любінська, Пасічна й Виговського.

Ситуації

Фото для новини

18:44 3 лютого 2015 р.

На схід України вирушили змінити своїх товаришів п'ятнадцятеро добровольців ДАІ Львівщини

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державтоінспекції, сьогодні, 3 лютого, у зону проведення антитерористичної операції вкотре вирушили працівники ДАІ Львівщини.

Ситуації

Фото для новини

18:33 3 лютого 2015 р.

На Львівщині внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула пасажирка одного з них (відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, сьогодні, 3 лютого, внаслідок зіткнення неподалік Городка автомобілі «Renault Trafic» та «ВАЗ» одна людина загинула, а ще троє – отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Ситуації

Фото для новини

17:32 3 лютого 2015 р.

Завтра у Львові увімкнуть електричні сирени – проводитимуть навчальне оповіщення

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «завтра, 4 лютого, в період з 14.40 до 15.00, з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації».

Ситуації

Фото для новини

14:52 3 лютого 2015 р.

Церкви на Львівщині проти розділення України

Звернення до вірян з приводу складної ситуації в нашій країні підписали владика Ігор Возьняк Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ, владика Димитрій Рудюк Митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП, владика Макарій Малетич Митрополит Львівський УАПЦ, владика Мечислав Мокшицький Архиєпископ-Митрополит Львівський РКЦ, владика Філарет Кучеров Єпископ Львівський і Галицький УПЦ.

Ситуації

Фото для новини

12:14 3 лютого 2015 р.

У Львові компанії-перевізники звільнили торік 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, минулого року компанії-перевізники звільнили за порушення 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах, ще 240 отримали догани.

Ситуації