Ситуації і пригоди (cтор. 3072)

Фото для новини

12:35 17 лютого 2015 р.

На Львівщині під час пожежі в житловому будинку загинув його власник

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, вчора,16 лютого, об 11.40 у селі Розваж Золочівського району виникла пожежа в приватному цегляному житловому будинку розміром 12×5 метрів, критому шифером.

Ситуації

Фото для новини

12:28 17 лютого 2015 р.

На Львівщині натрапили в підвалі житлового будинку на дві сучасні бойові гранати

Як повідомили у вівторок у прес-службах облдержадміністрації та облуправління ДСНС, «Відділом вибухотехнічної та пожежотехнічної експертизи НДЕКЦ при ГУ МВС у Львівській області вилучено та передано слідчому Миколаївського РВ ГУ МВС для проведення експертизи дві сучасні гранати РГД-5».

Ситуації

Фото для новини

11:32 17 лютого 2015 р.

«Львівелектротранс» обіцяє продовжити тролейбусний маршрут №13 до проспекту Свободи в квітні

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, роботи з продовження тролейбусної лінії до проспекту Свободи будуть закінчені до квітня.

Ситуації

Фото для новини

23:12 16 лютого 2015 р.

18 березня розпочнеться демобілізація військовослужбовців, які відслужили рік, – Міноборони (відео)

Заступник начальника департаменту інформаційних технологій Міністерства оборони Сергій Галушко повідомив у понеділок: «З 18 березня розпочнеться процес демобілізації. Підходи наступні: людина має знаходитися в строю рік мінус 10 днів з дня прибуття у військовий комісаріат для проходження служби за мобілізацією».

Ситуації

Фото для новини

17:20 16 лютого 2015 р.

За минулі вихідні на Львівщині травмувалися 13 туристів-лижників, з початку року – 100

Як повідомили в понеділок у прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, за минулі вихідні рятувальники Славською пошуково-рятувальною групою пошуково-рятувальної частини ЗТС на лижних трасах гір Високий Верх та Тростян надавали допомогу 13 травмованим туристам-лижникам.

Ситуації

Фото для новини

16:47 16 лютого 2015 р.

У зону бойових дій на сході України вирушив ще один зведений загін правоохоронців Львівщини

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на схід нашої держави вирушив добровольчий зведений загін з числа працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини з Городка, Золочева, Самбора, Яворова та Львова.

Ситуації

Фото для новини

15:40 16 лютого 2015 р.

«Львівобленерго» назвало вулиці, які будуть знеструмлені в лютому й березні

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» попередили, що це підприємство «здійснює реконструкцію, технічне переоснащення, ремонт електромереж для підвищення надійності послуг електропостачання», тому «для виконання робіт в електромережах необхідно провести організаційні та технічні заходи, щоб підготувати безпечні умови праці – здійснити планові відключення».

Ситуації

Фото для новини

14:10 16 лютого 2015 р.

Львівщина – третя в Україні за кількістю об'єднань співвласників багатоквартирних будинків

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, станом на 1 січня у нашій області функціонують 1117 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків – це третій показник за створенням ОСББ в Україні.

Ситуації

Фото для новини

12:14 16 лютого 2015 р.

Торік на Львівщині усиновили 39 дітей

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, минулого року у Львівській області усиновлено 39 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ситуації

Фото для новини

10:58 16 лютого 2015 р.

Львівські правоохоронці перевірили готовність охорони автостанції й населення до попередження терактів

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «громадяни довший час відпихали підозрілий предмет ногами, дехто навіть заглядав у пакет, але ніхто не повідомив про нього адміністрацію вокзалу чи міліцію».

Ситуації