Ситуації і пригоди (cтор. 3065)

Фото для новини

11:58 2 березня 2015 р.

Звільнено з полону двох волонтерів зі Львова – Ігоря Громова й Олега Пучковського (відео)

Керівник центру сприяння звільненню полонених і заручників при СБУ Юрій Тандіт повідомив у понеділок, що звільнено з полону львівських волонтерів Громова й Пучковського, які в ніч з 3 на 4 січня помилково опинилися на чужому блокпосту.

Ситуації

Фото для новини

11:36 2 березня 2015 р.

У міжнародному аеропорту «Львів» не виявили вибухонебезпечних предметів (відео)

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «проводяться заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий завідомо повідомив про неправдиве замінування львівського аеропорту».

Ситуації

Фото для новини

10:54 2 березня 2015 р.

У Львові загорівся трамвай №3

Як повідомив у понеділок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, на трамвайній зупинці «Вулиця Горбачевського» загорівся трамвай №3.

Ситуації

Фото для новини

10:42 2 березня 2015 р.

У Львові ліквідували пожежу на вулиці Донцова

Як повідомили в понеділок в прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, загорання газового котла спричинило пожежу в квартирі.

Ситуації

Фото для новини

09:58 2 березня 2015 р.

Паркування в центрі Львова обмежать ще 1280-ма стовпцями

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року у центральній частині міста планують встановити орієнтовно 1280 стовпців, що обмежують паркування автомобільного транспорту на тротуарах.

Ситуації

Фото для новини

09:40 2 березня 2015 р.

«Львівобленерго» все ще не повернуло постачання електрики «Бориславводоканалу»

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено.

Ситуації

Фото для новини

09:12 2 березня 2015 р.

На Львівщині загинув водій автонавантажувача

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 28 лютого близько 07:00 поблизу села Дернів Кам’янка-Бузького району в меліоративній канаві з водою на узбіччі місцевої автодороги жителем села виявлено перекинутий автонавантажувач марки «Zeppelin ZL 80». У повідомленні також конкретизують:

Ситуації

Фото для новини

12:05 1 березня 2015 р.

За добу піротехніки знешкодили на Львівщині сім боєприпасів часів Другої світової війни

Як повідомили в неділю в прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, упродовж доби піротехніки ДСНС Львівщини знешкодили сім небезпечних боєприпасів часів часів Другої світової війни.

Ситуації

Фото для новини

20:18 28 лютого 2015 р.

Міністр оборони України налагоджував сьогодні співпрацю з Львівським бронетанковим заводом

Під час перебування з робочим візитом на Львівщині Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак відвідав Львівський бронетанковий завод, де поспілкувався із керівниками підприємств оборонного комплексу щодо модернізації та ремонту бронетехніки.

Ситуації

Фото для новини

20:05 28 лютого 2015 р.

Військовослужбовці Львівського гарнізону отримають 64 квартири в Солонці, – Міноборони

Як повідомили в суботу в прес-службі Міністерства оборони, «військовослужбовцям та членам їхніх родин невдовзі передадуть у користування 64 квартири у новому будинку, з яких 40 буде як службове житло, 12 – для учасників АТО, які отримали важкі поранення в боях та ще 12 – військовослужбовцям у порядку черги».

Ситуації

Фото для новини

18:10 28 лютого 2015 р.

На цистерні з дизпаливом на станції Клепарів у Львові згорів 27-річний житель Херсонщини

Як повідомили в підрозділі зв'язків із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці, сьогодні, 28 лютого, о 08:00 ранку працівники транспортної міліції знайшли на цистерні з дизельним паливом, на одній із колій станції Клепарів обгорілий труп чоловіка.

Ситуації

Фото для новини

22:55 27 лютого 2015 р.

Завтра львівські волонтери відправлять українським бійцям на передовій оптичний приціл нічного бачення

Активіст громадської ініціативи «Допоможи Фронту» Любов Возняк повідомила в п’ятницю: «Попри всі стрибки долара і проблематичність купівлі, ми таки придбали оптичний приціл нічного бачення за 1162 доларів по курсу 32 грн. Приціл завтра виїжджає до хлопців з 24-й і 29-й блокпости».

Ситуації