Ситуації і пригоди (cтор. 3053)

Фото для новини

12:38 23 березня 2015 р.

Головний рятувальник Львівщини просить негайно повідомляти про загоряння сухої трави

Обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій опублікувало у понеділок «Звернення начальника ГУ ДСНС у Львівській області Сергія Дмитровського до населення щодо заборони спалювання сухої трави».

Ситуації

Фото для новини

11:48 23 березня 2015 р.

13 000 мешкакнців Борислава й Східниці на Львівщині досі позбавлені централізованого водопостачання

Як повідомили в понеділок в прес-службі облдержадміністрації, станом на ранок 23 березня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено.

Ситуації

Фото для новини

09:42 23 березня 2015 р.

Сьогодні у Львові закриють на ремонт частину вулиці Стуса й змінять маршрути чотирьох автобусів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з ремонтом частини вулиці Стуса на ділянці від Снопківської до проспекту Червоної Калини, будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №4А, №26, №30 та №53.

Ситуації

Фото для новини

17:42 22 березня 2015 р.

У Чернівці повернулися з війни понад 200 десантників 80-ї львівської аеромобільної бригади

Як повідомили в неділю в прес-службі Міноборони, сьогодні, 22 березня, у Чернівцях, на стройовому плацу військової частини рідні, близькі, волонтери та небайдужі чернівчани зустріли захисників Батьківщини – групу воїнів 80-ї окремої аеромобільної бригади, які прибули із зони проведення антитерористичної операції.

Ситуації

Фото для новини

17:05 22 березня 2015 р.

На Львівщині протистоять горінню торфу підняттям рівнів води в осушних каналах до максимуму

Як повідомили в неділю в прес-службах облдержадміністрації, працівниками Сокальського управління водного господарства здійснюється моніторинг стану ліквідації пожежі (після штучного підняття рівнів води в осушних каналах до максимуму).

Ситуації

Фото для новини

15:30 22 березня 2015 р.

Минулої доби у Львові ліквідували дев’ять пожеж сухої трави

Як повідомили в неділю в прес-службах облдержадміністрації та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 21 березня на території двох міст та 11-ти районів Львівщини зафіксовано 30 подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах (загоряння трави) загальною площею 2,039 га, а саме:

Ситуації

Фото для новини

12:48 22 березня 2015 р.

13000 мешканців Борислава і Східниці на Львівщині – все ще без централізованого водопостачання

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, станом на ранок 22 березня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено.

Ситуації

Фото для новини

11:52 22 березня 2015 р.

Унаслідок падіння з риштовання загинув 40-річний львів’янин

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, вчора, 21 березня, на хуторі Калинка в Городоцькому районі під час ремонту триповерхового цегляного дачного будинку впав з риштування й помер від отриманих травм на місці події знайомий чоловіка власниці.

Ситуації

Фото для новини

21:10 21 березня 2015 р.

У компанії «Нестле Україна» запевнили, що не використовують ртуть на львівській фабриці «Світоч»

Новина про те, що львів’янка виявила у цукерці «Зоряне сяйво» виробництва «Світоч» краплину речовини, схожої на ртуть, виявилась повною несподіванкою для компанії «Нестле Україна».

Ситуації

Фото для новини

20:20 21 березня 2015 р.

У центрі Львова планують суттєво реорганізувати дорожній рух, – активіст

Голова виконкому громадського об'єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у соцмережі, що в центрі Львова хочуть об’єднати в кільце вулицю Івана Франка й площі Соборну та Галицьку й вулицю Князя Романа, а також планують зробити два кільця на вулицях Фредра, Герцена й Князя Романа та на вулицях Зеленій і Шота Руставелі та площі Петрушевича».

Ситуації

Фото для новини

18:58 21 березня 2015 р.

На Львівщині завершив підготовку вертолітний загін місії ООН у Ліберії

Наприкінці весни 56-й окремий вертолітний загін вирушить до Ліберії, аби замінити своїх колег з 20-ї ротації, котрі виконують завдання з підтримки миру у цій африканській країні зі серпня 2014 року.

Ситуації

Фото для новини

12:18 21 березня 2015 р.

На Львівщині намагаються погасити горіння торфу підтопленням території

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, вчора, 19 березня, поблизу міста Белз Сокальського району продовжувалось горіння торфу окремими осередками на площі близько 1,1 гектара.

Ситуації