Ситуації і пригоди (cтор. 3026)

Фото для новини

18:00 29 квітня 2015 р.

У Старосамбірському районі Львівщини проводять аварійний ямковий ремонт

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області дорожні служби проводять аварійний ямковий ремонт ділянок автодороги Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір.

Ситуації

Фото для новини

16:46 29 квітня 2015 р.

У квітні відділи соціального захисту Львова прийняли 11051 заяву про призначення житлових субсидій

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, загалом відділи соціального захисту нашого міста прийняли у квітні заяви щодо надання різних видів допомог від 13153 осіб.

Ситуації

Фото для новини

15:25 29 квітня 2015 р.

У зону бойових дій на сході України вирушив ще один зведений загін львівських правоохоронців

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в середу: «У зоні АТО бійці зведеного загону охоронятимуть громадський порядок, об’єкти життєзабезпечення населених пунктів та виконуватимуть завдання командування антитерористичного штабу».

Ситуації

Фото для новини

14:37 29 квітня 2015 р.

Депутати Львівської обласної ради затвердили комплексну програму з безпеки дорожнього руху

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДАІ, депутати облради прийняли на своєму пленарному засіданні Програму з організації та безпеки дорожнього руху на автошляхах, вулицях міст та інших населених пунктів.

Ситуації

Фото для новини

14:05 29 квітня 2015 р.

Днем відкритих дверей у Львівському полку Національної гвардії України скористалися 200 учнів

Як повідомили в середу в прес-службі Національної гвардії України, для 200 учнів одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл Сихівського району організували день відкритих дверей у Львівському полку НГУ.

Ситуації

Фото для новини

13:58 29 квітня 2015 р.

Депутати Львівської обласної ради ухвалили рішення передати автомобіль для потреб української армії

Як повідомили в середу в прес-службі ЛОДА, з балансу обласної лікарні відновного лікування буде передано у власність та на баланс Кординаційного центру «Дрогобич SOS» автомобіль УАЗ для ремонту і подальшої передачі в зону АТО для потреб української армії.

Ситуації

Фото для новини

13:47 29 квітня 2015 р.

Голова Львівської облдержадміністрації закликав повідомляти про будь-які провокації (відео)

Як передали в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, Олег Синютка запевнив: «Сьогодні на Львівщини застосовані всі заходи безпеки, щоб усі травневі вихідні пройшли безпечно як для місцевих жителів так і для гостей нашого краю».

Ситуації

Фото для новини

11:24 29 квітня 2015 р.

За добу на Львівщині знешкодили 18 артснарядів та понад дві тисячі одиниць набоїв

Як повідомили в середу в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій, 28 квітня піротехніки 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС вилучили та знешкодили 18 артснарядів та понад дві тисячі одиниць набоїв до стрілецької зброї часів ІІ Світової війни.

Ситуації

Фото для новини

11:00 29 квітня 2015 р.

У Бориславі на Львівщині не поспішають відновлювати водопостачання близько 13 тисяч споживачів

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, станом на ранок 29 квітня централізоване водопостачання абонентів «Бориславводоканалу» не відновлено.

Ситуації

Фото для новини

10:54 29 квітня 2015 р.

Минулої доби на Львівщині ліквідували п’ять загорянь трави

Як повідомили в середу в департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, 28 квітня на території чотирьох районів області та її адміністративного осередку зафіксовано шість подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах загальною площею 2,678 га.

Ситуації

Фото для новини

10:44 29 квітня 2015 р.

Сьогодні у Львові о 18.30 – громадське обговорення питання перенесення ринку на Сихові

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, біля 4-ї поліклініки на проспекті Червоної Калини, 70 пройдуть громадські обговорення щодо рішення про перенесення ринку на перетин проспекту та вулиці Скрипника.

Ситуації

Фото для новини

09:45 29 квітня 2015 р.

На Львівщині загинув під час пожежі 35-річний чоловік

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА й прес-службі обласного управління ДСНС, 29 квітня о 03:02 виникла пожежа в приватному дерев’яному житловому будинку в селі Рибник Дрогобицького району.

Ситуації