Ситуації і пригоди (cтор. 3023)

Фото для новини

10:12 5 травня 2015 р.

У Бориславі на Львівщині продовжують постачати воду споживачам автоцистернами

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили у вівторок: «Подача води до споживачів здійснюється з локальних водозаборів та шляхом підвозу води автоцистернами від КП «Бориславводоканал» та КП «Еко-Місто».

Ситуації

Фото для новини

09:58 5 травня 2015 р.

На Львівщині знову натрапили на артснаряди

У департаменті з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації повідомили у вівторок про вибухонебезпечні знахідки в селах Шайноги, Пристань, с. Щуровичі, Сокільники та Ясенів.

Ситуації

Фото для новини

13:47 4 травня 2015 р.

Волонтери передали на Луганщину допомогу львів’ян бійцям 53-ї механізованої бригади

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок про те, що вкотре доставили на передову.

Ситуації

Фото для новини

11:00 4 травня 2015 р.

На Львівщині змія вкусила жінку в гомілку

У департаменті з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації повідомили в понеділок: «3 травня о 17.10 до реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано жительку села Коростів».

Ситуації

Фото для новини

09:30 3 травня 2015 р.

Обласна державна адміністрація й міська рада узгодили нові межі Львова

Львівська обласна державна адміністрація спільно з підрозділами Львівської міської ради та органами самоврядування навколишніх сіл завершили процес погодження нових меж міста Львова, що тривав протягом декількох років.

Ситуації

Фото для новини

12:20 2 травня 2015 р.

Волонтери доставили допомогу львів’ян батальйону «Айдар»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у суботу: «Наші посилочки й передачі доїхали до батальйону «Айдар» в місто Щастя.

Ситуації

Фото для новини

11:56 2 травня 2015 р.

Сьогодні стартував другий рік діяльності львівської волонтерської спільноти «Допоможи фронту»

Активіст Мар'яна Пристай повідомила в суботу: «Рік тому до нас приїхав неймовірний хлопець з Луганська – Сергій Глотов – і всього за кілька днів волею долі запустив потужну машину під назвою «Допоможи фронту».

Ситуації

Фото для новини

11:15 2 травня 2015 р.

У міжнародних військових навчаннях на Львівщині беруть участь 18 курсантів-гвардійців

Гвардійці-перекладачі задіяні у всіх елементах розпорядку дня: від підйому до відбою, від опрацювання тактичних прийомів до проведення дозвілля, від перекладу технічного матеріалу занять до бесід за вечерею.

Ситуації