На Львівщині проходять військові збори резервісти (відео)

18:00 13 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Упродовж десяти діб військовозобов’язані відпрацьовуватимуть тактичну та вогневу підготовку, здійснюватимуть вихід на рубіж й заняття позицій для виконання поставлених завдань, чимало інших заходів.

«На Львівщині відбуваються збори резервістів», – повідомили сьогодні, 13 липня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фоторепортаж ззі зборів і розповіли подробиці:

«На території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного тривають збори з військовозобов’язаними, які перебувають у резерві. Понад 150 резервістів з Львівської області прибули на десять днів щоби у польових умовах відновити військові навички. 

Серед них переважна більшість – тих, хто мають бойовий досвід та нещодавно проходив військову службу на Донбасі у зоні проведення АТО, за призовом по мобілізації. У Львівському обласному військовому комісаріаті зазначають, що основним завданням військового резерву є підвищення та підтримання військової навченості громадян з метою виконання завдань по захисту держави на професійному рівні.

За словами заступника військового комісара Львівського облвійськкомату й начальника його організаційно-мобілізаційного управління, полковника Володимира Скиданенка, усі резервісти, яких викликали на збори, прибули у встановлені терміни та приступили до навчання. полковник також розповів: «Упродовж десяти діб військовозобов’язані відпрацьовуватимуть тактичну та вогневу підготовку, здійснюватимуть вихід на рубіж й заняття позицій для виконання поставлених завдань, чимало інших заходів»

Слід відзначити, що резервісти проходять підготовку у своєму підрозділі на посадах згідно з контрактом та залучаються до участі в усіх найбільш значущих заходах бойової підготовки (бойові стрільби, тактичні навчання тощо). При цьому терміни проведення зборів командир військової частини заздалегідь узгоджує з резервістом та його роботодавцем».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів