Ситуації і пригоди (cтор. 3019)

Фото для новини

18:06 8 травня 2015 р.

Обшуки та знезброєння «Правого сектора» провадять спецпідрозділи МВС

ДУК «Правий сектор» – це єдиний добровольчий корпус, який скуповує мисливську та іншу зброю і везе її на передову. Проте членів організації, капеланів та медичних волонтерів, при в’їзді в зону АТО зупиняють, обшуковують і вилучають зброю.

Ситуації

Фото для новини

17:52 8 травня 2015 р.

11-13 травня у Львові закриють для транспорту перетин проспекту Червоної Калини з вулицею Драгана

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, у зв’язку з проведенням робіт з будівництва трамвайної колії на Сихів, 11 травня з 10:00 до 20-ї години 13 травня буде перекрито рух транспорту на перетині проспекту Червоної Калини з вулицею Драгана

Ситуації

Фото для новини

17:45 8 травня 2015 р.

Голова Львівської ОДА запевнив, що триматиме проблеми демобілізованих під особистим контролем

У п’ятницю, 8 травня, голова обласної державної адміністрації Олег Синютка вдруге зустрівся з матерями і дружинами військовослужбовців 24-ї механізованої бригади.

Ситуації

Фото для новини

14:54 8 травня 2015 р.

На військових навчаннях на Львівщині моделюють ситуації, максимально наближені до реального бою (відео)

На Яворівському полігоні тривають спільні українсько-американські командно-штабні навчання із залученням американських військових – «Fearless Guardian» («Безстрашний захисник-2015»).

Ситуації

Фото для новини

12:46 8 травня 2015 р.

Волонтери передали бійцям 80-ї львівської бригади форму, берці, листи, подарунки від дітей і стінгазету

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що вкотре доставили на передову й потребують там наші військові.

Ситуації

Фото для новини

10:47 8 травня 2015 р.

Правоохоронці Львівщини готові забезпечити охорону громадського порядку 8-9 травня, – МВС (відео)

Начальник обласного управління МВС Дмитро Загарія заспокоїв: «Іноді жорсткі заходи щодо забезпечення охорони громадського порядку робляться для безпеки громадян, їхнього спокою, щоб вони не відчували ніякої загрози і були убезпечені від будь-яких негараздів, злочинних дій та провокацій».

Ситуації

Фото для новини

10:22 8 травня 2015 р.

У Львові натрапили на вулиці на дві сучасні гранати (оновлено)

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили в п’ятницю, що гранати знайшли в поліетиленовому пакеті на вулиці Скнилівській, а в прес-службі обласного управління МВС – що на Щирецькій.

Ситуації

Фото для новини

09:22 8 травня 2015 р.

На Львівщині випав із вікна в лікарні й загинув пацієнт

7 травня о 20:25 надійшло повідомлення від чергової медсестри Жовківської центральної районної лікарні про те, що о 09:00 житель села Лавриків Жовківського району 1965 року народження, який перебував на стаціонарному лікуванні у Магерівській міській лікарні випав з вікна 2-го поверху будівлі медичного закладу та від отриманих травм загинув на місці події.

Ситуації

Фото для новини

18:38 7 травня 2015 р.

На Львівщині вже відновили електропостачання 82-х населених пунктів, решті обіцяють до кінця дня

За словами в.о. директора департаменту цивільного захисту ЛОДА Віктора Борисенка, тривають роботи у чотирьох населених пунктах Бродівського, Золочівського та Перемишлянського районів.

Ситуації

Фото для новини

18:18 7 травня 2015 р.

На Львівщині внаслідок пожежі в дерев’яному житловому будинку загинув його власник

7 травня о 12:23 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового міліції про пожежу в дерев’яному житловому будинку селі Тур’є Старосамбірського району. Загорання виникло зранку, о 6:25. На місці пожежі виявлено тіло власника помешкання 1964 року народження.

Ситуації