Ситуації і пригоди (cтор. 3011)

Фото для новини

15:05 22 травня 2015 р.

На Львівщині готують поповнення для Херсонської гвардійської зенітно-ракетної бригади

Заступник командира Херсонської гвардійської зенітно-ракетної бригади Володимир Нор повідомив у п’ятницю, що військовослужбовці четвертої хвилі мобілізації, яких направляють зараз служити до цього військового з’єднання, значно підготовленіші до служби, а ніж ті, хто були направлені під час першої-третьої хвиль мобілізації.

Ситуації

Фото для новини

09:35 22 травня 2015 р.

На Львівщині негода позбавила електропостачання 60 населених пунктів

Унаслідок проходження атмосферного фронту, який супроводжувався грозою та сильними поривами вітру, ввечері 20 травня та вночі 21 травня на території області було частково пошкоджено одну лінію електропередач 35 кВ і шість – 6-10 кВ, внаслідок чого знеструмлено 31 трансформаторну підстанцію 6-10/0,4 кВ.

Ситуації

Фото для новини

17:42 21 травня 2015 р.

На території парку «700-річчя Львова» розпочали незаконне будівництво, – депутат (оновлено)

Сьогодні, 21 травня, під час пленарного засідання сесії міськради депутат Валерій Веремчук виступив зі зверненням, у якому повідомив, що на території парку «700-річчя Львова» на вулиці Шеремети розпочато незаконне будівництво, а сам парк не має визначених меж.

Ситуації

Фото для новини

17:20 21 травня 2015 р.

Львівщина отримала з держбюджету другий транш субвенції на виплату допомоги в травні

Львівській області скеровано з державного бюджету кошти для надання державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам і тим, хто доглядаять за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу,.

Ситуації

Фото для новини

16:18 21 травня 2015 р.

У спеку на автодорогах Львівщини обмежать рух багатотоннажного транспорту

Служба автомобільних доріг у Львівській області та Державна автомобільна інспекція визначили 51 стоянку, якими можуть скористатися водії багатотоннажних автомобілів у період високої температури.

Ситуації

Фото для новини

15:39 21 травня 2015 р.

Львів’яни протестували на сесії ЛМР проти будівництва на вулицях Котляревського й Голубовича

Сьогодні на засіданні сесії ЛМР мешканці будинку №49 вулиці Котляревського виступили проти можливого будівництва поруч із ним, а жителі будинків №5, №7, №9 та №11 на Головацького скаржилися, що спорудження житла на ній здійснюється з порушенням будівельних норм.

Ситуації

Фото для новини

14:37 21 травня 2015 р.

Нотаріальна палата України опечатана

Програвши торік вибори президента Нотаріальної палати на з'їзді нотаріусів України, Людмила Павлова намагається повернутися в керівне крісло завдяки судовим рішенням, а не волевиявленню колег за професією.

Ситуації