Ситуації і пригоди (cтор. 3007)

Фото для новини

12:18 31 травня 2015 р.

На Львівщині реконструювали відділ прикордонної служби імені Українського Козацтва

На українсько-польському кордоні після проведення повної реконструкції відкрито відділ прикордонної служби «Мігово» імені Українського Козацтва Мостиського прикордонного загону.

Ситуації

Фото для новини

11:55 30 травня 2015 р.

У Львові зі 17.00 до 19.00 частуватимуть грузинськими стравами й збиратимуть допомогу бійцям

Сьогодні «Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштує на підтримку акції волонтерів біля пам’ятника королю Данилу доброчинне частування грузинським «харчо» з хлібом «шоті».

Ситуації

Фото для новини

23:58 29 травня 2015 р.

У травні за субсидіями звернулися понад 31 тисяча львів'ян

Зважаючи на великий обсяг роботи, необхідний для опрацювання звернень (отримання відомостей від організацій-надавачів послуг, житлово-експлуатаційних організацій, Державної фіскальної служби, Пенсійного фонду України), звернення може бути опрацьоване у червні, але субсидія буде призначена, починаючи з травня місяця.

Ситуації

Фото для новини

23:47 29 травня 2015 р.

Завтра у Львові доброчинно частуватимуть грузинським «харчо» й збиратимуть допомогу бійцям

У суботу «Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштує на підтримку акції волонтерів біля пам’ятника королю Данилу доброчинне частування грузинським «харчо» з хлібом «шоті».

Ситуації

Фото для новини

19:00 29 травня 2015 р.

Командувач сил Місії ООН в Ліберії вручив львівським вертолітникам сертифікат найвищої оцінки

У базовому таборі національного контингенту у Ліберії напередодні Міжнародного дня миротворців ООН відбулася протокольна зустріч військовослужбовців 56 окремого вертолітного загону із командувачем сил Місії ООН в Ліберії генерал-майором Саліху Уба.

Ситуації

Фото для новини

11:04 29 травня 2015 р.

До Львова повернувся зі сходу України зведений загін правоохоронців

Правоохоронці Львівщини виконували в зоні антитерористичної операції завдання по охороні громадського порядку, зачистці населених пунктів від сепаратистів та охороні об’єктів життєзабезпечення міст.

Ситуації

Фото для новини

09:26 29 травня 2015 р.

На Львівщині відновлено проїзд на всіх ділянках доріг, окрім однієї

Станом на шосту годину 29 травня на Львівщині забезпечено проїзд на всіх ділянках доріг, окрім ділянки автодороги Нижнє Синьовидне – Кам’янка (Сколівський район), на якій проводяться роботи по відновленню проїзду.

Ситуації

Фото для новини

09:10 29 травня 2015 р.

У Львівському театрі опери і балету є ким замінити мобілізованих, – директор

Очільник національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Тадей Едер повідомив також: «Мобілізовані актори обурилися, але ще невідомо, чи всі годяться на фронт».

Ситуації

Фото для новини

20:32 28 травня 2015 р.

Вісім підприємств Львова ще не розпочинали приводити свої стоки до норми

ТзОВ «Перша приватна броварня», Філія «Львівський молочний комбінат», ТзОВ «Львівморепродукти», ПАТ «Концерн Хлібпром», ПАТ ЛКФ «Світоч», ТзОВ «Геос-Львів», ПАТ «Галичфарм», ТзОВ «Барком» реальних ефективних заходів для очищення стічних вод не здійснювали.

Ситуації