Оприлюднили кількість полонених росіянами українців

13:23 17 листопада 2023 р.

Фото до новини

Комісія з питань встановлення факту позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії Росії проти України підрахувала факт полону як військових, так і цивільних громадян.

Як пише  DailyLviv.com. із посилання на сайт Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, про це йшлося на засіданні цього органу під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Читайте також: Сьогодні Львівщина зустрічає по-звірячому закатованого у полоні старшого солдата Арсена Рудченка

«На сьогодні проведено 8 засідань комісії. За їх результатами встановлено факт позбавлення волі щодо 4337 осіб (3574 військових та 763 цивільних). За результатами засідань комісії відповідні дані вносяться до Єдиного реєстру осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України. Адміністратором цього Реєстру визначено Національне інформаційне бюро, яке належить до сфери управління Мінреінтеграції», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у лютому помер Олег Мудрак, капітан та командир 1-го батальйону полку "Азов", що провів шість місяців у російському полоні та пережив теракт в Оленівці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів