«Онур» прокладає відгалуження від західного обходу Львова

15:00 9 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «ТзОВ «Онур» проводить роботи з будівництва нової гравійної дороги від західного обходу Львова до житлового масиву «Білогорща».

Про це повідомили в понеділок, 9 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Відповідно до проекту буде прокладено два кілометри нової дороги. Роботи, які розпочалися у травні цього року, триватимуть 11 місяців».

Міський голова Львова Андрій Садовий, який оглянув сьогодні виконання цих робіт, зазначив:  «Завжди приємно, коли будують нові дороги з нуля. Тут було поле і будуть два кілометри нової дороги. Це з Білогорщі до окружної, фактично, хороша можливість для тих, хто на Білогорщі живе, хто на Левандівці живе, буде швидка можливість доїзду. Цього року ми зробимо дорогу в гравії, вона буде проїзна. Вартість – орієнтовно 28 мільйонів гривень. Теоретично наступного року можна буде ще зверху покласти асфальт, але проїзною вона має бути до кінця цього року. Зараз ми бачимо поле, тут має проходити дорога. Потічки ми повністю візьмемо у бетон, щоб екосистемах не була порушена».

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів