Окупаційні війська намагаються захопити Бахмут, – Сирський

09:21 28 березня 2023 р.

Фото до новини

Російські загарбники не полишають спроб захопити місто Бахмут на Донеччині, завдання українських сил – виснажити ворога та завдати йому великих втрат.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, пише Dailylviv.com.

 "Росіяни намагаються сконцентрувати головні свої зусилля на Бахмутському напрямку. Вони не залишають спроб оточити та захопити місто.

Зараз противник кинув всі свої найкращі підрозділи, щоб добитись перемоги. Наша задача – знищити якомога більше ворогів і створити передумови для того, щоб можна було перейти до наступальних дій. Треба поставити крапку по тих підрозділах, які стоять пере вами (перед військами ЗСУ у Бахмут – ред.).  

Сирський додав, що під відвідувань військ він спільно з командирами узгоджує плани, які  матимуть реальний результат не на карті, а на полі бою.

Командувач підкреслив, що завдяки героїзму і професійності, українські військові утримують фортецю Бахмут всупереч різним термінам та прогнозам.

Також, за його словами, оборонці ретельно вивчають вразливості окупантів, щоб якнайефективніше застосовувати проти них силу.

"На сьогодні наше головне завдання – виснажити переважаючі сили противника та нанести йому тяжких втрат. Це дасть змогу створити необхідні умови, які сприятимуть звільненню української землі та пришвидшать нашу перемогу", – підсумував Сирський.

Бої за Бахмут досягли найвищого рівня: Росія кинула в атаку додаткові сили Вагнера, - командувач

На засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача вирішили продовжити оборону Бахмута

Війська рф матимуть відкриту дорогу до ключових міст на сході, якщо вони захоплять Бахмут, - Зеленський

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів