Окупанти пішли в наступ. Бійці ООС зазнали втрат

09:15 18 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Збройні формування РФ атакували у вівторок, 18 лютого, позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний.

Про це повідомили в пресслужбі Операції об’єднаних сил, де також розповіли, що окупанти ведуть обстріли по наших захисниках із забороненого Мінськими угодами озброєння. Ворог застосовує міномети калібру 120 міліметрів і веде вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій та здійснили спробу просування через лінію розмежування. Станом на зараз триває бій.

На жаль, унаслідок ворожих обстрілів українські захисники зазнали втрат. Підрозділи Об’єднаних сил, які обороняються, дають адекватну відповідь збройним формуванням Російської Федерації, окупантам завдається вогневе ураження з метою придушення їхньої збройної активності. Втрати противника уточнюються.

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» поінформувала: «За попередньою інформацією, внаслідок атаки бойовиків на опорний взводний пункт в зоні відповідальності 72-ї бригади, українські бійці покинули цю невелику ділянку фронту. Знову ж таки, за попередніми даними, кілька українських бійців отримали поранення. Їх доправили до лікарні. Всі у стабільному стані. Військові визнають, що початок обстрілів по всій лінії схожий на 2015 рік, коли розстрілюють не опорні пункти, а завдають ударів по квадратах. Українські військові дають відповідь».

Як інформував «Щоденний Львів», на Донбас прибувають із РФ через неконтрольований кордон снайперські пари.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів