РФ перекидає на Донбас снайперські пари, – розвідка

14:00 30 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

На Донбас прибувають із РФ через неконтрольований кордон снайперські пари.

Про це повідомив під час брифінгу  речник Міноборони Максим Праута, який зазначив: «За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ продовжує активно застосовувати снайперів на передових позиціях з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Йдеться про Авдіївський, Бахмутський, Торецький, Сєверодонецький, Попаснянський та Маріупольський напрямки».

За словами Праути,таким чином противник намагається деморалізувати особовий склад підрозділів Об’єднаних сил, завдати втрат і спровокувати вогонь у відповідь. Причому російсько-окупаційне командування залучає додаткові снайперські пари, які не належать до штатних підрозділів 1, 2 АК та прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Як інформував «Щоденний Львів», міністр оборони України Андрій Загороднюк заявив, що Україна виступає проти розведення сил по всій лінії розмежування на Донбасі, оскільки це суперечить суті Мінських угод і призведе до заморожування конфлікту, що категорично не влаштовує Україну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів