Керівництво України – проти розведення сил по всій лінії розмежування

12:15 22 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Міністр оборони України Андрій Загороднюк заявив, що Україна виступає проти розведення сил по всій лінії розмежування на Донбасі, оскільки це суперечить суті Мінських угод і призведе до заморожування конфлікту, що категорично не влаштовує Україну.

Про це повідомили в середу, 22 січня, у міністерстві оборони України. Андрій Загороднюк пояснив: «Ми виступаємо проти розведення по всій лінії, адже такий шлях є помилковим, і таким, що суперечить самій суті Мінських угод. З ким розводитися, якщо вони мають роззброюватися? Насправді, є багато причин, але це – основна. Це як різні треки, які не збігаються, — зазначив Міністр оборони України.

Керівник оборонного відомства додав: «Розведення по всій лінії розмежування протяжністю 410 кмілометрів може зайняти роки. А як можна роками проводити розведення? Воно перейшло б у заморожений конфлікт».

Як інформував «Щоденний Львів», Верховна Рада продовжила до кінця 2020 року дію закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів