Окупанти фосфорними боєприпасами били по Донеччині

11:04 6 жовтня 2023 р.

Фото до новини

На Донеччині російські загарбники за минулу добу двічі обстріляли Вугледар, по Новоукраїнці вдарили фосфорними боєприпасами.

Про це  повідомив в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз, пише Dailylviv.com.

«На Волноваському напрямку росіяни двічі обстріляли Вугледар, по Новоукраїнці ударили фосфорними боєприпасами», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку одна людина була поранена у Новомихайлівці Мар'їнської громади, під обстрілами Красногорівка, Зоряне, Катеринівка і Єлизаветівка. Напередодні ввечері під обстріл потрапив приватний сектор Курахівки, а на ранок Авдіївка зазнала масованого артобстрілу.

За словами Мороза, на Горлівському напрямку одна людина була поранена і два будинки пошкоджено у Плещіївці Іллінівської громади. У Костянтинівській громаді пошкоджено 13 будинків в Іванопіллі, обстріляні околиці Маркового.

У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Дружбі, на Неліпівку ворог скинув авіабомбу, обійшлося без жертв. У Часовоярській громаді пошкоджено дев’ять будинків. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську. У Званівській громаді під обстрілами Переїзне, у Лиманській — Торське, Зарічне і Ямпіль.

Як повідомлялося, учора на Харківщині росіяни ударом ракети вбили майже пів села. Під час ракетного удару в кафе проходили поминки по військовому, але в кафе були лише цивільні.

Сьогодні, 6 жовтня, окупанти вгатили по Харкову двома Іскадерами.  Внаслідок російської ракетної атаки є влучання у Київському та Основ’янському районах Харкова. З-під завалів дістали тіло дитини.

Інші новини про нічні удари 6 жовтня російської армії:

Удар по центру Херсона

25 ударних БпЛА знищено в межах шести областей України, - ПС ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів