Оголошено конкурс на посади керівників трьох департаментів Львівської ОДА

12:22 27 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Кандидатів тестуватимуть, після чого вони пройдуть співбесіди.

«У Львівській обласній державній адміністрації продовжується відбір кандидатів на керівників структурних підрозділів – повідомили сьогодні, 27 січня, в прес-службі ЛОДА, де також розповіли подробиці:

«Відкритий конкурс оголошено на посади директора департаменту економічної політики, департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження, департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА. Участь у відборі можуть взяти участь особи, які: є громадянами України; не досягли встановленого граничного віку перебування на державній службі (65 років); мають вищу освіту (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, магістр); мають загальний трудовий стаж роботи не менше п’яти років.

Кандидатури на згадані керівні посади у Львівській ОДА відбиратиме спеціальна конкурсна комісія у складі дев’яти осіб. Для участі у попередньому відборі слід до 10 лютого 2016 року подати наступні документи: заяву та згоду на обробку персональних даних (зразок заяви); аплікаційну форму (аплікаційна форма); копії документів про вищу освіту (з додатками до диплому); копію паспорта громадянина України; копію трудової книжки.

За результатами розгляду кандидати на посади керівників структурних підрозділів ОДА допускаються до тестування. Після успішного складання тесту вони пройдуть співбесіду з членами конкурсної комісії.

За її результатами комісія обере кандидатів, котрих рекомендуватиме голові облдержадміністрації для призначення на відповідну посаду. Контакти: відділ кадрової роботи та нагород апарату облдержадміністрації, телефони (032) 2999-119, 2999-597, 2999-492, email: kadryvd@loda.gov.ua. (Львів, вулиця Винниченка, 18, 232-й і 245-й кабінети)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів