ОДА перерахувала на потреби області 415,2 млн. гривень

09:30 14 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

Департамент фінансів Львівської ОДА перерахував упродовж тижня з обласного бюджету 415,2 млн. гривень.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що, зокрема, видатки в сумі 216,8 млн. гривень забезпечили соціальні потреби населення та життєдіяльність бюджетних установ обласного підпорядкування. Спрямовано також на ремонт та утримання автомобільних доріг 116,8 млн. гривень, на одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка» – 25,7 млн. гривень.

На капітальне будівництво об'єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення скеровано 20,8 млн. гривень, на придбання шкільного спеціалізованого автомобіля з можливістю перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування – 6,5 млн. гривень, на реалізацію проєктів місцевого розвитку – 5,4 млн. гривень, будівництво, на реконструкцію мереж водопостачання та будівництво газопроводу – 4,6 млн. гривень, енергозбереження для бюджетної сфери – 4,5 млн. гривень, на будівництво технологічної лінії утилізації шламів від очищених стічних вод Червоноградських очисних споруд – 2,5 млн. гривень.

Окрім цього, на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості спрямовано 2 млн. гривень, на охорону та збереження культурної спадщини – 2 млн. гривень, на охорону навколишнього природнього середовища – 1,5 млн. гривень, на будівництво та реконструкцію мереж вуличного освітлення – 1,5 млн. гривень, на придбання обладнання та капітальні ремонти в закладах освіти – 1,3 млн. гривень, на будівництво зупинок для велосипедистів та виготовлення ПКД для будівництва Карпатського центру регіонального розвитку – 1,2 млн. гривень.

На придбання житла для учасників АТО скеровано 0,9 млн. гривень, на придбання спортивного обладнання для важкої атлетики та облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям – 0,7 млн. гривень, на надання житлових кредитів окремим категоріям громадян – 0,5 млн. гривень.

Як інформував «Щоденний Львів», у листопаді ОДА перерахувала на потреби області 197,8 млн.. гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів