ОДА перерахувала на потреби Львівщини 197,8 млн. гривень

17:45 11 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент фінансів облдержадміністрації перерахував минулого тижня з обласного бюджету на потреби Львівщини 197,8 млн. гривень.

Про це повідомили в понеділок, 11 листопада, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «116,9 млн. гривень були спрямовані на поточні потреби бюджетних установ – виплату заробітної плати, оплату енергоносіїв, продуктів харчування, медикаментів, господарські потреби, а 44,9 млн. гривень – на ремонт та утримання автомобільних доріг області в сумі»,

«На будівництво об'єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення скерували 11 млн. гривень, на проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку – 5,9 млн. гривень, придбання обладнання та капітальні ремонти в закладах освіти – 3,4 млн. гривень, на здійснення заходів із запобігання виникненню надзвичайної ситуації та зриву опалювального сезону в Новому Роздолі й Новояворівську – 2,8 млн. гривень», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Окрім цього, на премії працівникам наукових установ скерували 2,3 млн. гривень, на покращення технічного оснащення державних пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНЗ України у Львівській області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань – 1,6 млн. гривень, на реконструкцію мереж вуличного освітлення – 1,5 млн. гривень, на реконструкцію мереж водопостачання в Трускавці й Рудках у Самбірському районі – 1,2 млн. гривень, на реконструкцію будівлі Львівської обласної лікарні відновного лікування в Дублянах – 1,2 млн. гривень, надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю – 5,1 млн. гривень», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Місцевим бюджетам перерахували 298,7 млн. гривень субвенції на виплату допомоги сім'ям з дітьми в сумі, на підвищення якості освіти спрямували 64,5 млн. гривень, придбання житла для дітей-сиріт – 13,3 млн. гривень, на утримання дітей-сиріт у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях – два мільйони гривень, на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу – 1,4 млн. гривень. На передані з державного бюджету повноваження у галузях освіти та охорони здоров'я надано додаткову дотацію місцевим бюджетам в сумі 32,1 млн. гривень», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів