Очільник поліції Львівщини призначив своїм заступником старшого лейтенанта

13:30 21 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Очільник поліції Львівщини Василь Віконський представив особовому складу т.в.о. заступника начальника Головного управління поліції у Львівській області – старшого лейтенанта поліції Дмитра Міхальця, а також нового начальника управління кадрового забезпечення Головного управління поліції у Львівській області – підполковника поліції Володимира Жданова.

Про це повідомили в четвер, 21 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що Дмитро Міхалець у 1990 році, в органах внутрішніх справ України – з 2015 року, освіта у нього – вища юридична. До призначення обіймав посаду начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Своєю чергою, Володимир Жданов Сергійович, народився у 1981 році, в органах внутрішніх справ України – з 1999 року, освіта – вища юридична. До призначення обіймав посаду заступника начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Як інформував «Щоденний Львів», нового начальника обласного управління поліції представив голова Національної поліції України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів