Князєв представив у Львові нового начальника обласного управління поліції

17:00 4 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив у середу, 4 вересня, особовому складу Львівського обласного управління поліції його нового начальника– полковника поліції Василя Віконського.

Про це повідомили в середу, 4 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області. Сергій Князєв зазначив під час представлення: «Я чітко та відповідально заявляю про це кадрове рішення. Полковник поліції Віконський відбув на схід України, де підрозділ, у складі якого він перебував, одним із перших вступив у двобій з російською армією та російськими найманцями. Він брав участь в операції із звільнення Слов’янська, а також у Краматорську, Артемівську, Дебальцевому, Вуглегорську. Під Іловайськом офіцер Віконський вивів з-під вогню свій особовий склад, у якому, нажаль, були загиблі, але своє завдання він виконав.

Сергій Князєв також розповів: «Я познайомився з ним під час звільнення Маріуполя, де він був в солдатському однострої, в касці і з автоматом, разом зі своїми бійцями. У Широкіно його підрозділ виконував завдання на лінії розмежування – не в другій-третій лінії оборони. Він така людина – отримав завдання, перехрестився і пішов виконувати, тому я з великою повагою ставлюсь до цього офіцера, який з часом став дуже ефективним менеджером на керівних посадах».

Голова Національної поліції України окреслив основні завдання, які доведеться вирішувати Василю Віконському на новій посаді: «Те, що із стройового офіцера вийшов такий адміністратор – було найпереконливішим фактором щодо призначення полковника Віконського на посаду очільника поліції Львівщини. Життя не стоїть на місці і поліції треба робити наступний крок, мабуть найважчий – необхідно звертати більше уваги на соціальну складову роботи поліцейських, на їх побут. Це житло, соціальні пільги, професійний ріст поліцейських – так званий «менеджмент» поліції. От такі завдання необхідно буде вирішувати полковнику поліції Віконському».

«Василь Віконський, полковник поліції, несе службу в органах внутрішніх справ України з 2003 року, учасник бойових дій. Попередня посада – начальник Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області. Народився у 1981 році на Івано-Франківщині, одружений, виховує доньку. Освіта вища, кандидат юридичних наук», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів