Нульова інформація від Держприкордонслужби про прибулих в Україну з-за кордону

08:55 15 квітня 2020 р.

Фото до новини

Держприкордонслужба продовжує мовчати про кількість громадян України, які прибувають з-за кордону.

Пресслужба цього відомства припинила надсилання в медіа інформації про кількість прибулих з 10 квітня. Так само з 10 квітня немає цієї оперативної інформації і на сайті Держприкордонслужби

А Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Фейсбуці продовжує інформаційне знущання, публікуючи впродовж кількох днів поспіль картинку про "0" на всіх своїх перепускних пунктах з чотирма сусідніми країнами. 

Натомість щодоби з Польщі до України через КПП "Краківець" в'їжджає близько тисячі людей. На кордоні вони підписують згоду про самоізоляцію. Хоча за рішенням уряду, всі мали би їхати у місцях обсервації, людям пропонують на вибір ще один варіант - відбути 14 карантинних днів вдома.

Ніхто не виконує Постанову Кабміну від 8 квітня 2020 р. № 262, яка визначила Порядок проведення обов’язкової госпіталізації осіб, які здійснюють перетин державного кордону, до обсерваторів (ізоляторів.) На сайті Держприкордонслужби за пошуковим словом "обсервація" немає жодного (!?) результату.

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 3320, яким визначила поняття "самоізоляція" та "обсервація".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів