Новий Розділ почав отримувати тепло

20:30 21 листопада 2019 р.

Фото до новини

На Львівщині розпочали подачу теплоносія у оселі мешканців міста Новий Розділ. Відтак, тепло надійде у домівки містян упродовж доби

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарія Романчука, станом на сьогодні, аварійним бригадам вдалося ліквідувати усі три прориви теплотрас, а також отримати сталий тиск у тепломережах, що дозволило розпочати опалювальний сезон та запустити роботу Новороздільської ТЕЦ.

Від сьогодні Львівщина повністю ввійшла в опалювальний сезон.

"Ми щасливі, що від сьогодні у домівках населення всієї Львівської області буде тело та затишно. Задля цього безперервно і наполегливо працювали сотні людей. Львівська облдержадміністрація дякує усім, хто долучається до цього процесу. Це ще раз доводить, що лише спільно можна досягнути результату", - наголосив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

Нагадаємо, що Новояворівську та Новороздільську теплоелектростанції «Нафтогаз Тепло» обслуговуватиме впродовж 36 місяців.

Окрім того, у межах стабілізації ситуації із теплопостачанням також триває забезпечення робітників матеріальними засобами та створення аварійного запасу на станціях, щоб вони після запуску могли безпосередньо виконувати свої функціональні обов’язки.

Нагадаємо, сьогодні почався опалювальний сезон і в Новояворівську.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів