Нові подробиці смерті тернополянина в потязі Рахів-Київ (відео)

20:08 13 червня 2021 р.

Фото до новини

Смерть 28-річного чоловіка, який потягом Рахів-Київ прямував з Тернополя, вразила багатьох українців.

Чимало людей вважають, що трагедії можна було б запобігти, якби "Укрзалізниця" більше турбувалася про своїх пасажирів. Натомість, в "Укрзалізниці" стверджують, що полиця, з якої впав чоловік - була цілою і неушкодженою. Ремені безпеки там теж були, але чоловік ними не скористався. 

Про це повідомив сайт 0352.ua, пише Dailylviv.

Зараз з'явилася інформація про те, що чоловік напередодні поїздки вживав алкоголь, але у незначній кількості. Пасажири, які подорожували разом із подружньою парою в одному вагоні, навіть не зауважили, що чоловік міг бути в стані алкогольного сп'яніння. Він поводився спокійно. Як з'ясувалося, Павло (так звали чоловіка) із дружиною їхали на відпочинок. Близько 3:00 він впав з верхньої полиці та вдарився полицею. Начальник потяга підтвердив, що такий інцидент мав місце. Але, зважаючи на те, що чоловік запевнив, що все гаразд, по допомогу до медиків ніхто не звертався. 

Згодом, як ми вже повідомляли раніше, близько 5 ранку дружина помітила, що чоловік без свідомості і почав синіти. Всі заметушилися. У вагоні серед пасажирів знайшлася жінка-медик, вона намагалася реанімувати чоловіка до того моменту, коли потяг зупинився на найближчій станців у Фастові. Тоді вдалося залучити медиків "швидкої", але вони вже були безсилими. Пасажир потяга помер.

Поліція підтвердила, що видимих синців та забоїв на тілі чоловіка не знайдено. Причину його смерті встановлює медична експертиза. Більше - у сюжеті "ТСН":

Це вже далеко не перший інцидент з смертю молодих людей у потязі, зокрема нещодавно у потязі поблизу станції Тернопіль помер уві сні 23-річний хлопець. До нього викликали бригаду медиків із Тернополя.

У поїзді Рахів - Київ пасажир з Тернополя впав з полиці і помер

Два поїзди затримали у Бродах уночі через смерть невідомого чоловіка на колії

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів