Нерухомість українців у Криму може забрати група Аксьонова, – експерт

16:45 24 березня 2014 р.

Фото до новини

За останній тиждень ціни на нерухомість в Криму зросли на 80%. Про це сьогодні, 24 березня, в ефірі громадського інтернет-телебачення Львівського прес-клубу повідомив віце-президент Асоціації фахівців з нерухомості України Євген Міщанчук.


Відео: Львівський прес-клуб

Кримчани очікують дуже великого попиту з Росії, пояснив цю тенденцію експерт, посилаючись на інформацію колег з Сімферополя.

Наприклад, песіонерка, яка нині хоче продати квартиру у Львові, не зможе купити аналогічну в Сімферополі.

Але, за словами Євгена Міщанчука, зараз в Криму будуть золоті часи для афристів. Українці, які мають нерухомість в Криму, але не проживають там постійно, можуть її втратити. Схема така: відповідні люди можуть прийти на об’єкт, показати витяг з реєстру, де буде зазначений підставний власник - сучасна техніка дозволяє легко сфальшувати такий документ. Потім буде зроблено кілька перепродажів через Вдадивосток чи Камчатку, і якщо власник з України приїде туди за півроку, в його приміщенні вже може бути чесний набувач. Особливо це стосується комерційної нерухомості. За словами, кримських рієлторів, у прем’єра Криму Аксьонова з його кримінальним минулим вже є «заряджена» на такі операції бригада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів