На об'їзній дорозі Львова загинула вагітна жінка

11:55 21 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

Водій «Nissan» не дожила до свого 25-річчя чотири дні.

Як поінформували сьогодні, 21 жовтня, «Телеканалу новин «24» у Львівському обласному управлінні поліції, аварія сталась на відрізку «Пасіки-Зубрицькі – Винники» неподалік села Чишки. Від отриманих там травм померла вагітна жінка. Причому водій «Nissan» не дожила до свого 25-річчя чотири дні. Про це повідомили на «Телеканалі новин «24», де також опублікували фото з місця ДТП.

А невдовзі в прес-службі Львівського обласного управління поліції повідомили, що ця дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 21 жовтня о 8.20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Чишки в Пустомитівському району. В повідомленні правоохоронців мовиться також, що водій автомобіля «Нісан Мікра», 26-річна львів’янка, не обрала безпечний режим руху та зіткнулась з автопоїздом «Рено».

Від удару «Нісан» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Шевроле» та мікроавтобусом «РАФ». Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Нісан» отримала травми, від яких померла на місці події. Натомість її трирічний син, котрий перебував у салоні легковика не постраждав.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів