Неподалік Львова натрапили на два артснаряди

11:48 28 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Місця подій огороджено, виставлено охорону.

«25 вересня о 15:40 у селищі Брюховичі виявили в лісі під час збирання грибів артилерійський снаряд часів Другої світової війни. 26 вересня о 16:33 у селищі Брюховичі в лісі під час прогулянки також виявили артилерійський снаряд часів часів Другої світової Місця подій було огороджено, виставлено охорону. Подано заявки начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявлених боєприпасів» – повідомили сьогодні, 28 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. де також застерегли:

«Щоб уникнути нещасних випадків, потрібно пам'ятати, що зовнішній вигляд боєприпасів від тривалого перебування в ґрунті або у воді сильно змінюється. Вони під впливом вологи деформуються, іржавіють і від найменшого дотику вибухають.

Тому, у випадку виявлення незнайомих або схожих на вибухонебезпечні предмети, потрібно: в жодному разі не чіпати їх; обгородити місце знахідки червоною стрічкою та охороняти місця знахідки до прибуття міліції і працівників МНС;  терміново повідомити про знахідку за телефонами 101 або 102;  не допускати сторонніх до місця знаходження підозрілого предмету.  Категорично заборонено розбирати боєприпаси, кидати їх у вогонь або самостійно переносити чи транспортувати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів