Неподалік Львова ліквідували пожежу (відео)

11:12 10 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Спалахнув триповерховий житловий будинок у селі Чишки в Пустомитівському районі

«10 грудня о 01:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку в селі Чишки в Пустомитівському районі», – повідомили сьогодні, 10 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували відео з місця події й розповіли подробиці:

«На момент прибуття вогнеборців вогонь охопив весь дах будівлі. Складність гасіння полягала у високій температурі та великому куту нахилу даху будинку. Це ускладнювало процес ліквідації пожежі. Через сильне задимлення вогнеборці працювали у апаратах захисту органів дихання.

Пожежу ліквідували о 03:29 у складі двох ланок газодимозахисної служби. Житловий будинок врятували від повного знищення вогнем. Внаслідок пожежі знищено дах на площі 150 квадратних метрів, речі домашнього вжитку на площі 40 квадратних метрів, а також пошкоджено перекриття на площі 30 квадратних метрів.

До ліквідації пожежі залучили 27 рятувальників та шість одиниць спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Попередня ймовірна причина виникнення пожежі – неправильне влаштування і експлуатація нагрівальної печі та димаря».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів