Немовля, яке підкинули у львівську лікарню, знайшло сім'ю

07:49 19 серпня 2022 р.

Фото до новини

Немовля, яке напередодні Великодня залишили у «Вікні життя» однієї із міських лікарень, усиновлять. Таке рішення на початку серпня прийняв суд, однак воно вступить у дію з вересня. Коли хлопчика знайшли, йому було три місяці. Про це повідомили в міському управлінні «Служба у справах дітей».

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Подружжя-кандидати на усиновлення з першого погляду зрозуміло, що хоче опікуватися малям та заявило про готовність прийняти його в сім’ю. Хоча загалом для прийняття рішення щодо усиновлення потенційним батькам надається термін 10 днів. Відтоді й дотепер усиновителі постійно навідуються в Будинок дитини, проводять час з малюком та звикають одне до одного.

Коли рішення суду вступить у дію – а це місяць після його прийняття, подружжя зможе забрати свого сина до нової домівки.

«Ми радіємо кожному випадку, коли дитина знаходить люблячу сім’ю. Це подружжя було у черзі для кандидатів на усиновлення, і вони дочекалися свого щастя – скоро чоловік та дружина возз’єднаються з дитиною. Ми бажаємо їм сімейного затишку, любові та радості», - діляться в управлінні «Служба у справах дітей».

Нагадаємо, що тримісячного хлопчика залишили 23 квітня цього року у «Вікні життя», що на території міської дитячої клінічної лікарні (лікарні святого Миколая). Медики звернули увагу на те, що дитина була гарно доглянута. Вони одразу ж зателефонували в поліцію та в міське управління «Служба у справах дітей». До червня хлопчик перебував у дитячій лікарні, а потім його перевели в Будинок дитини.

До слова, станом на зараз у Львові проживає 315 сімей-усиновителів, в яких виховується 392 дитини.

На Львівщинаі хочуть перевести квартирну чергу для дітей-сиріт в онлайн

Дітей на Львівщині стає все менше

На Львівщині найбільше дітей народилися торік у липні, а найменше - у березні

На Львівщині забрали з вулиці 60 дітей без належного нагляду

На тимчасове проживання у Німеччину повезли дітей з Мелітополя через Львів

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів