Негода знеструмила на Львівщині 43 населені пункти, – ЛОДА

12:04 20 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

Аварійні бригади РЕМ розпочали роботи з відновлення електропостачання.

У Львівській області станом на 11:00 через сильний вітер і грози знеструмлено 43 населених пункти в Жовківському, Миколаївському, Мостиському, Сокальському, Старосамбірському, Стрийському та Турківському районах Про це повідомлили сьогодні, 20 вересня, в інформаційній агенції «Українські новини» з посиланням на представника Львівської облдержадміністрації.

«Населені пункти знаходяться у Жовківському, Миколаївському, Мостиському, Сокальському, Старосамбірському, Стрийському та Турківському районах», – уточнили в ОДА. Ведуться роботи з відновлення енергопостачання.

Цю новину передали в неділю на телеканалі «112 Україна». Натомість на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації передали:

«З 19 на 20 вересня зафіксовано сім порушень в роботі систем життєзабезпечення населення області (електропостачання). В ніч з 19 на 20 вересня на території семи районів області пройшов атмосферний фронт з грозами та поривами сильного вітру, внаслідок чого були знеструмлені шість ПЛ 6-10 кВ (повністю),чотири ПЛ 6-10 кВ (частково),154 ТП 6-10/0,4 кВ.

Без електропостачання залишилися 28 населених пунктів (повністю) та 15 населених пунктів (частково)  у тому числі: в Жовківському районі – чотири нп частково; в Миколаївському районі – два населені пункти повністю, три населені пункти частково; в Мостиському районі – 14 населених пунктів повністю; в Сокальському районі – три населені пункти повністю; в Старосамбірському районі – один населений пункт частково; в Стрийському районі – один населений пункт повністюще один – частково; в Турківському районі – вісім населених пунктів повністю, шість – частково. Аварійні бригади РЕМ розпочали роботи з відновлення електропостачання населених пунктів».

Про це повідомили сьогодні, 20 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів