«Народна Самооборона» Львівщини готується до 29-ї поїздки на передову

11:50 2 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

1 лютого зі Львова передали частину необхідних речей для хлопців з 24-ї механізованої бригади.

У Львівській обласній раді повідомили напередодні: «Народна Самооборона» Львівщини готується до 29-ї поїздки на передову. Із загостренням ситуації в Авдіївці волонтери їдуть саме у «гарячу точку». 1 лютого зі Львова передали частину таких необхідних речей для хлопців з 24-ї механізованої бригади.

Волонтер «Народної Самооборони», голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, розповів: «Ми постійно на зв’язку з хлопцями з 24-ї бригади. Сьогодні передали захисникам  потрібні їм медикаменти та речі для вжитку – це і паяльні лампи, бензопили, теплий одяг тощо. Зараз разом з Самообороною збираємо черговий вантаж із допомогою. Маємо триматися разом і допомогти Авдіївці вистояти», – каже 

Перелік необхідних речей для наших бійців: протизастудні засоби, кровоспинні, знеболюючі, медичний розхідний матеріал (перев'язочний матеріал, системи), постіль, ковдри, простирадла, рушники, тепла білизна, шкарпетки, рукавиці, шапки, обігрівачі, «зігрівайки» (хімічні), ліхтарики, батарейки, одноразовий посуд, вологі серветки, дизель, термопокривала й примуси. Місце збору допомоги – Центр забезпечення військових «Народної Самооборони» Львівщини на вулиці Липинського, 54. Контактні телефони: 098-882-75-89 , 067-670-89-96. На схід волонтери вирушать уже 4 лютого.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради, де також опублікували фото вже зібраного волонтерами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів