Начальника Західного міжрегіонального управління мін'юсту попередили про звільнення з посади

17:56 19 червня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 19 червня 2020 року начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Юрія Добоша було офіційно попереджено про наступне звільнення з посади. Звільнення з посади має відбутися не раніше ніж через сім календарних днів у зв’язку з встановленням невідповідності займаній посаді.

Про це повідомла пресужба Мін'юсту.

«Наказом Міністерства юстиції України від 03 січня 2020 року №21/к Вас призначено на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) з 08 січня 2020 року, із встановленням випробування строком шість місяців. 

Завдання на період випробування визначено Вам в.о. Державного секретаря Міністерства юстиції України, директором департаменту публічного права Кравченко Л.М. 03 січня 2020 року із встановленням Вам строку виконання таких завдань. Із завданнями на період випробування Вас ознайомлено 08 січня 2020 року. 

Протягом встановленого строку виконання завдань на період випробування Вами не виконано завдання, визначені пунктом 6, підпунктом 3 пункту 8 завдань», - зазначено у попередженні про звільнення.   

Нагадаємо Начальник юстиції у Львові заявив про корупційні схеми: митниця-ДВС-утилізатори(відео).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів