Начальник штабу сухопутних військ США визнав сприятливими умови підготовки бійців на Львівщині

15:05 30 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Генерал Марк Міллі залишився задоволеним діями своїх підлеглих і військовослужбовців Національної гвардії України, які беруть участь в українсько-американському навчанні «Фіарлес Гардіан-2015».

«Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Львівщині відвідав із робочим візитом начальник штабу сухопутних військ Збройних сил США – чотиризірковий генерал Марк Міллі. Разом з ним прибули посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, заступник командувача сухопутних військ Збройних Сил США в Європі – генерал-майор Уільям Гейлер – та інші», – повідомили сьогодні, 30 жовтня, в міністерстві оборони України, де також поінформували:

«Американську делегацію зустрічали, зокрема, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – генерал-лейтенант Павло Ткачук, тимчасоий виконувач обов’язків командувача Національної гвардії України – генерал-лейтенант Микола Балан, а також перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. Американський військовий високопосадовець під час брифінгу ознайомився із можливостями Міжнародного центру миротворчості та безпеки, який є найбільшим полігоном Збройних Сил України, а також із перебігом українсько-американського навчання «Фіарлесс Гардіан-2015».

Далі генерал Марк Міллі проінспектував своїх підлеглих військовослужбовців зі складу 173-ї повітряно-десантної бригади армії США, які беруть участь у цьому навчанні, та спостерігав за перебігом тактичного навчання взводу із бойовою стрільбою. По завершенні активної фази дня він привітав виконавців нинішнього бойового завдання з успішним виконанням та повідомив, що підсумком бойової роботи буде відпрацювання тактичних завдань із бойовою стрільбою вже у складі роти.

Начальник штабу сухопутних військ Збройних сил США підбадьорив учасників навчання «Фіарлес Гардіан-2015» та побажав їм подальших успіхів. Чотиризірковий генерал Марк Міллі підкреслив: «На цьому військовому полігоні я побачив сприятливі умови для підготовки військовослужбовців та проведення заходів міжнародного військового співробітництва. Після мого повернення до Сполучених Штатів Америки я буду доповідати про те, що співпрацю з Україною у галузі сектору безпеки потрібно продовжувати й посилювати. 

Він залишився задоволеним діями своїх підлеглих та військовослужбовців Національної гвардії України, які беруть участь в українсько-американському навчанні «Фіарлес Гардіан-2015». Про це повідомили сьогодні, 30 жовтня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів