Начальник КМВА повідомив, що збито всі дрони, які атакували Київ уночі

07:45 3 травня 2023 р.

Фото до новини

За оперативним зведенням на цей момент - обійшлося без жертв та руйнувань.

Повітряна тривога в Києві тривала понад 4,5 години: з 00.14 до 4.48 хвилин, пише Dailylviv.com.  У різних районах міста було чутно сильні вибухи.

«Столиця України зазнала чергового повітряного нападу з боку ворога. Третього за останні 6 днів! Цього разу Київ був атакований виключно дронами. За попередньою інформацією, рашисти, як зазвичай, використали іранські БПЛА «Shahed». Звичайною та незмінною залишається і тактика противника - з настанням темного часу доби, країна-терорист запустила свої баражуючі боєприпаси з різних напрямків. 

За попередньою інформацією, в повітряному просторі навколо столиці було виявлено і збито усі ворожі цілі. Дані оперативного зведення на цей момент - без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється. Силам протиповітряної оборони щира подяка відмінну, професійну службу! Ви вкотре врятували життя киян та інфраструктуру міста! Слава Україні!» - повідомив Сергій Попко, начальник КМВА. 

Міський голова Києва Віталій Кличко у ці дні перебуває у США. Вчора у Денвері, на саміті мерів, він зустрівся з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном. 

Уночі Україну з двох напрямків атакували 26 російських дронів-камікадзе

Три шахеди вночі атакували нафтобазу в Кропивницькому

Вибухи у Київській області, напевно, ППО, - ЗМІ (доповнюється)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів