На звалищі неподалік Львова розчистили вчора 400 м³ сміття

09:48 29 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

За інформацією обласного управління ДСНС, 28 червня нових очагів пожежі на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів не зафіксовано.

Про це повідомили сьогодні, 29 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Згідно угоди між Національним університетом «Львівська політехніка» та ЛКП «Збиранка», проводиться інженерно-геодезичний моніторинг за зсувом сміттєзвалища, результати якого свідчать про постійні зміни досліджувального зсуву, який є потенційно небезпечним. До завершення моніторингу рекомендовано припинити будь-які роботи на зазначеній території об’єкту.

Упродовждня 28 червня Львівською міською радою залучено екскаватор на понтонах для розчистки ставків з інфільтратами від сміття. Проводиться спостереження на предмет виявлення зниклого працівника комунального підприємства Олександра Бутіна–розчищено 400 м³ сміття.

Всього до проведення  робіт було залучено п’ятьох працівників та одиницю техніки. Зокрема – від Львівського обласного управління ДСНС – чотири працівника, від інших  cлужб – один працівник та одиниця техніки.

Пожежно-рятувальні підрозділи перебувають у черговому режимі. Ситуація на ранок 29 червня контрольована».

Про це повідомили сьогодні, 29 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів