На Житомирщині протестують проти львівського сміття

18:00 25 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: berdpo.info

Селяни перекрили в Бердичівському районі житомирщини трасу «Житомир – Могилів-Подільський», протестуючи проти завезення сміття, яке, за їх словами, має львівське походження, на територію недобудованого цегельного заводу.

Люди ходять пішохідним переходом, аби привернути увагу до проблеми із львівським сміттям. У такий спосіб вони хочуть залучити до врегулювання проблеми представників всіх компетентних органів, адже власник підприємства, де збирається сміття, дозволив собі свавілля. Люди занепокоєні, що ці відходи отруюють повітря і воду», – зауважила Семенюк.

У відділі комунікації поліції Житомирської області інформацію про ускладнення руху на трасі «Житомир – Могилів-Подільський» підтвердили. На місці події працюють працівники поліції, які ведуть перемовини з людьми та забезпечують рух транспорту.

Минулого тижня селяни затримали в Бердичівському районі сміттєвоз зі львівськими номерами та викликали поліцію. Згодом з’ясувалося, що на території незавершеного будівництва цегельного заводу у селі Терехове виявлено розміщення та зберігання відходів. За словами очевидців, звезення та складування твердих побутових відходів на зазначену територію здійснювалось протягом останнього місяця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Укрінформ

 

новобудови Львів