На Яворівському полігоні зазнали поранень військові (відео, оновлено)

11:10 3 жовтня 2016 р.

За попередніми даними, боєць підняв залишки протитанкової керованої ракети.

На Яворівському полігоні на Львівщині троє військовослужбовців отримали поранення. Один із них – гранатометник 24-ї механізованої бригади – після стрільб знайшов на тактичному полі невідомий йому предмет, який вибухнув просто в руках.

Осколки влучили ще у двох товаришів, які стояли поблизу. Усіх забрали до лікарні. Загрози для їхнього життя, за словами медиків, немає. У військовій частині проводять службове розслідування. Відомо, що контрактники знехтували елементарними заходами безпеки.

За попередніми даними, боєць підняв залишки протитанкової керованої ракети. Про це розповіли сьогодні, 3 жовтня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Натомість керівник Західного медіа-центру міністерства оборони України Олександр Поронюк повідомив кореспонденту інформаційної агенції УНІАН, що військовий, в руках якого, ймовірно, вибухнула граната, постраждав найбільше. Ще в одного військовослужбовця – поранення очей середньої тяжкості, його вже доставлено до центрального клінічного госпіталю в Києві.

Третій постраждалий від вибуху військовослужбовець проходить лікування у львівському госпіталі, він отримав легкі поранення. Поронюк також зазначив, що в рамках службового розслідування на полігоні перебувають представники військової служби правопорядку, Західного оперативного командування, які розслідують всі обставини події 

Про це повідомили сьогодні, 3 жовтня, в інформаційній агенції УНІАН. У суботу, 1 жовтня, на сторінці прес-служби 24-ї окремої механізованої бригади в інтернет-мережі «Facebook» повідомили, що цей випадок стався під час тактичних навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів