На в‘їзді до Львова маршрутка врізалася в КаМАЗ (доповнено відеосюжетами)

14:47 21 грудня 2013 р.

Фото до новини

За попередніми даними, постраждало семеро людей, однак даних про загиблих немає.

Сьогодні близько 13.00 на в‘їзді до обласного центру маршрутний автобус «Львів - Пустомити» на повному ходу врізався в припаркований КаМАЗ. Постраждали при цьому семеро людей, однак даних про загиблих немає.

Утім, кількість постраждалих уточнюється, адже в автобусі перебувало близько 20-25 осіб. На місці події працюють медики, працівники міліції та експерти.

Але про те, в якому стані перебувають травмовані люди, медики не повідомляють. Відомо тільки, щодій вантажівки не постраждав, при цьому поки не відомо, де саме він перебував на момент аварії.

З‘ясовується й те, що стало причиною ДТП, адже дорога була сухої, видимість – доброю. Про це повідомили сьогодні, 21 грудня, кореспондентові УНІАН у прес-службі Управління ДАІ у Львівській області. Своєю чергою, «ICTV» інформує в суботу:

«На Львівщині внаслідок зіткнення маршрутки та вантажівки постраждало дев’ятеро пасажирів. Автопригода сталася сьогодні близько першої години дня неподалік Львова. 

Маршрутка до обласного центру їхала з райцентру Пустомити. У салоні автобуса знаходилося два десятка пасажирів.

Водій маршрутного таксі не обрав безпечної дистанції та швидкості, та врізався у вантажівку, яка загальмувала попереду. Автобус врізався у кузов автобуса правим боком, внаслідок удару в салоні вилетіло лобове та побилося бокове скло.

Дев’ятьох пасажирів маршрутки, серед яких четверо дорослих та п’ятеро підлітків, госпіталізували. У постраждалих струс мозку та забої, лише в двох – 17-річної львів’янки та 24-річного мешканця Буська– переломи ноги. Триває розслідування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів