Мешканці вулиці Широкої у Львові вчасно помітили дим з вікна захаращеної квартири

11:32 20 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Вогнеборці негайно приїхали на місце події й встановили, що господар залишив без нагляду увімкнену плиту, на якій готувалася їжа.

19 серпня о 18:25 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вулиці Широкій, 84 у Львові виникло підгоряння їжі на плиті в квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Власника помешкання, 1925 року народження, на момент загоряння у квартирі не було.

На щастя, уважні сусіди помітили як з вікна квартири іде дим й одразу зателефонували до Служби порятунку «101». Вогнеборці негайно приїхали на місце події й встановили, що господар залишив без нагляду увімкнену плиту, на якій готувалася їжа.

Додаткову загрозу під час виникнення пожежі створила наявність у квартирі надмірної кількості різноманітних речей. Ці предмети створювали додаткове пожежне навантаження.

Якби не уважність мешканців будинку та оперативність рятувальників, то пожежа б могла завдати чималих матеріальних збитків та загрожувати іншим мешканцям будинку.

Львівське обласне управління ДСНС України нагадує, що перед виходом з дому обов’язково перевірте чи вимкнули ви електропобутові прилади та газову плиту. Найменша неуважність може стати причиною великої біди. 

Про це повідомили сьогодні, 20 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували фотографію захарещеної квартири.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів